Hande Fırat canlı yayında rahatsızlandı...

CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü programını sunan Hande Fırat canlı yayında rahatsızlandı.

Program devam ederken, hararetli tartışmalar sırasında Fırat bir anda rejiye kısa bir araya gidilmesi konusunda uyarı yaptı.

Reklam kuşağının ardından Gece Görüşü programına devam edilmedi. ,

Haber bülteninin başlangıcında ise spiker Hande Fırat'ın rahatsızlığı nedeni ile Gece Görüşü programının devam etmeyeceğini duyurdu.

Hande Fırat canlı yayında rahatsızlandı...

Programın konuklarından gazeteci Metin Özkan konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Değerli meslektaşım Hande Fırat bu akşam CNN de birlikte olduğumuz Gece Görüşü proğramı esnasında bir rahatsızlık geçirdiği için proğram tamamlanamamıştır. Kendisine geçmiş olsun diyor acil şifa diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA DOKTORLARINDAN BİLGİ ALDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hande Fırat'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Canlı yayında rahatsızlanan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sağlık durumu hakkında hekimlerinden bilgi aldık. Çarpıntı nedeniyle fenalaşan Fırat’ın durumu iyi ve bulguları normal seviyede. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.''

SuperHaber ailesi olarak Hande Fırat'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

Hande Fırat canlı yayında rahatsızlandı... ile ilgili etiketler Hande Fırat CNN Türk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.