Hande Erçel'le birlikte ama Merve'yi hala silemedi!

İki aydır ilişki yaşadıkları konuşulan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın birlikte olduğu ilk fotoğraf bugün magazin basınına bomba gibi düştü. Fakat Dalkılıç'ın sosyal medya hesabından eski eşi Merve Boluğur'la olan fotoğraflarını silmemesi akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Eski eşi Merve Boluğur ile boşanmasının üzerinden çok zaman geçmeyen Murat Dalkılıç'ın hemen yeni bir aşka yelken açması magazin basınında çok konuşulmuştu. Gelen eleştirilere aldırmayan Dalkılıç, Hande Erçel ile aşkını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

İkili, geçtiğimiz akşam Hande Erçel'in kız kardeşi, Gamze Erçel'in doğum günü partisinde ilk kez yan yana görüntülendiler.

"AKLI HALA ESKİ EŞİNDE Mİ?"

Fakat Murat Dalkılıç'ın Instagram hesabına giren çiftin hayranları Merve Boluğur'la olan fotoğraflarını hala silmediğini görünce hayal kırıklığına uğradı. Dalkılıç'ın eski eşiyle sarmaş dolaş fotoğraflarının profilinde bulunması 'Acaba hala aklı eski eşinde mi?' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

İşte o fotoğraflardan bazıları:

1

ftty

Hande Erçel'le birlikte ama Merve'yi hala silemedi! ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Merve Boluğur Hande Erçel Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.