Hande Erçel'in telaşlı kaçışına şemsiye desteği!

Önceki gece Siyah İnci dizisinin ekibi, Cihangir’deki mekanda eğlendi. Mekan çıkışında görüntü vermek istemeyen Hande Erçel’in imdadına mekandaki görevliler yetişti.

‘Siyah İnci’nin başrol oyuncusu Hande Erçel, dizi ekibiyle Cihangir'de eğlencedeydi. Mekandan sabaha karşı 04.30 sıralarında ayrılan Hande Erçel, fotoğrafının çekilmemesi için büyük çaba harcadı. Önce arka kapıya giden ve muhabirleri gören oyuncu, ön kapıdan çıkarken güvenlik görevlilerinden şemsiye açmalarını istedi. Bunda da başarılı olamayan Erçel’i, arkadaşları hızlıca taksiye bindirdi.

semsiyeli-kacis-10306636

Hande Erçel, 2015’te meslektaşı ve 2013 Best Model üçüncüsü Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Erçel, daha sonra da Daymaz’ın yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı.

Genç oyuncu Hande Erçel’le eski aşkı Ekin Mert Daymaz’ın yakın dostu Mehmet Dinçerler’in ilişkisi doludizgin sürüyor. Tepkilere rağmen genç işadamıyla ilişkisine devam eden Erçel’in aşk yaşadığı isim değişse de tatil rotası değişmemiş, soluğu yine Kapadokya'da almıştı.

Hande Erçel'in telaşlı kaçışına şemsiye desteği! ile ilgili etiketler Hande Erçel mehmet dinçerler siyah inci eğlence şemsiye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.