Hande Erçel'in İngilizce konuştuğu videoyu izle!

Hande Erçel İngilizce konuştuğu video sosyal medyanın gündemine oturdu. İngilizce konuşarak sevenlerine teşekkür eden Erçel'in videosu internette araştırılıyor. Vatandaşlar ise sosyal medyada yer alan videoyu merak ediyor. İşte Hande Erçel'in İngilizce konuştuğu videoyu izle! Detaylar haberimizde...

Hande Erçel'in İngilizce konuştuğu videoyu izle! Ünlü oyuncu Hande Erçel magazin gündeminde konuşulan konuların başında geliyor. Erçel'in İngilizce konuştuğu video olay yarattı. Vatandaşlar ise ünlü oyuncunun ingilizce konuştuğu videoyu merakla araştırılıyorlar. İşte Hande Erçel'in İngilizce konuştuğu videoyu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Hande Erçel'in İngilizce konuştuğu videoyu izle!

Hande Erçel yurt dışında yaşayan hayranları için bir video çekti. İngilizce olarak sevenlerine teşekkür eden Erçel'in bu görüntüleri olay oldu. İngilizce konuşmakta zorlanan oyuncu sosyal medyada alay konusu oldu. Oyuncunun videosunun altına "Anlıyorum ama konuşamıyorum", "Onu da yazmış herhalde, önüne eğilip okuyor", "İngilizcesi ile oyunculuğu aynı seviyede", "Hande sen şaka mısın? Ders al bari" gibi yorumlar yapıldı.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Başarılı oyuncu Hande Erçel, 24 Kasım 1993’te Balıkesir, Bandırma’da dünyaya geldi. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okuyor. 2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılmıştır. Azerbaycan'da düzenlenen bu yarışmada 2. olmuştur.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel'in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT'de yayınlanan ‘Hayat Ağacı' dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan'ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi. Son olarak Siyah İnci Dizisi'nde Tolgahan Sayışman'la birlikte başrol oynamaktadır.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir.2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.


Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır.Haziran 2016’da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

FİLMOGRAFİSİ

2013 Dizi “Tatar Ramazan (dizi,2013)”
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede

DİZİ

Hayat Ağacı Selen Karahanlı
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz
2017-2018 Dizi Siyah Inci Hazal

REKLAMLARI

2016 L’Oréal Paris Casting Creme Gloss
2017 Defacto Çuk Oturur mükemmel Durur

Hande Erçel'in İngilizce konuştuğu videoyu izle! ile ilgili etiketler Hande Erçel İngilizce video izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.