Hande Erçel'den Merve Boluğur anonsu izle

Murat Dalkılıç'la aşkına son sürat devam eden Hande Erçel, eski bir kayıt yüzünden sosyal medyada alay konusu oldu. Hande Erçel'in eski görüntüleri izle! Hande Erçel'den Merve Boluğur anonsu! Hande Erçel'in eleştirilen videosunun linki ile konunu detaylarını sizin için derledik.

Son dönemde Murat Dalkılıç'la yaşadığı birliktelikle daha çok anılan oyuncu Hande Erçel'in, eski bir videosu ortaya çıktı. Erçel, sunuculuk deneyiminde sevgilisinin eski eşi Merve Boluğur'u anons ederken Merve diyememiş. Hande Erçel'in eski görüntüleri izle! Hande Erçel'den Merve Boluğur anonsu! Hande Erçel'in eleştirilen videosu izleme linki ve konunun ayrıntıları haberimizde yer buluyor.

Hande Erçel'den Merve Boluğur anonsu izle


Şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel'in 2012 yılında sunduğu magazin programının görüntüleri ortaya çıktı. 24 yaşındaki oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada çok sayıda eleştiriye maruz kaldı.

2012 yılında sunduğu magazin programında çekilen görüntüleri yeniden ortaya çıkan Hande Erçel, yorum yağmuruna tutuldu.

Hande Erçel,6 yıl önce çekilen görüntülerde, şu anki sevgilisi Murat Dalkılıç'ın eski eşi Merve Boluğur'un haberini sunarken kekelemiş, adını ikinci denemede doğru telaffuz etmişti.

 

 

 

 Hande Erçel, Merve diyemedi mi?
Hande Erçel'in yeniden ortaya çıkan bu görüntüleri, sosyal medyada kullanıcılarının ağır eleştirilerine neden oldu.

Hande Erçel'e 'Başarılı olduğu bir dal var mı?', 'Daha Merve'nin adını bile söyleyemiyor', 'Demek ki sadece oyunculuğu kötü değilmiş' gibi yorumlar yapıldı.

Hande Erçel'den Merve Boluğur anonsu izle - Resim : 2

HANDE ERÇEL
Hande Erçel 24 Kasım 1993, Bandırma doğumlu Türk oyuncu ve modeldir.

Biyografi
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır.Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

Filmografisi
2013 Dizi "Tatar Ramazan (dizi,2013)" Kendisi Yardimci oyuncu
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu
2017-2018 Dizi Siyah İnci Hazal Başrol oyuncusu
2018 Dizi Savaș Bensu Bașrol Oyuncusu

Hande Erçel'den Merve Boluğur anonsu izle - Resim : 3

MERVE BOLUĞUR
Merve Boluğur 16 Eylül 1987, İstanbul doğumlu Türk model, sinema ve dizi oyuncusudur. Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile tanınmıştır.

Kariyeri
Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006 : 2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Kolpa'nın Kadınım şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynamıştır. Keremcem'in Yutkunamıyorum şarkısının klibinde de oynamıştır.Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. Mayıs 2012 ayı itibarıyla Rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü olmuştur. Murat Dalkılıç'ın 2016'da çıkardığı Epik adlı albümündeki Boya Gitsin şarkısında eşiyle düet yapmıştır. 2018 yılı Mart ayında ‘Merve Boluğur’ adıyla kozmetik markası kurmuştur ve ilk ürünü kırmızı ruj olmuştur.

Özel hayatı
24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi. Çift 11 Eylül 2017 tarihinde boşandı.

Filmografi
Sinema ve TV Filmleri
2006 Keloğlan Karaprense Karşı Birgül Yardımcı Karakter
2007 Gomeda Aysen Yardımcı Karakter
2008 Hoşçakal Güzin Bahar Yardımcı Karakter

TV Dizileri
2005-2007 Acemi Cadı Ayşegül Başrol Oyuncusu
2007 Aşk Yeniden Eylül Başrol Oyuncusu
2009 Kül ve Ateş Hayal İsfendiyar Yardımcı Karakter
2010-2011 Küçük Sırlar Ayşegül Yalçın Başrol Oyuncusu
2011-2013 Kuzey Güney Zeynep Çiçek Başrol Oyuncusu
2013-2014 Muhteşem Yüzyıl Nurbanu Sultan Yardımcı Karakter
2017 İçimdeki Fırtına Ezgi Başrol Oyuncusu

Hande Erçel'den Merve Boluğur anonsu izle ile ilgili etiketler Hande Erçel merve boluğur anonsu hande erçel eski görüntüler izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.