Hande Erçel'e Mehmet Dinçerler'den bir değil iki şok!

Hande Erçel'in sevgilisi Mehmet Dinçerler eğlenmek için gittiği mekandan iki kızla ayrıldı.

"Siyah İnci" dizisinde rol alan Hande Erçel oyuncu sevgilisi Ekin Mert Daymaz'dan ayrıldıktan sonra gönlünü eski sevgilisinin yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler'e kaptırmıştı.

ESKİ AŞKININ YAKIN ARKADAŞIYLA SEVGİLİ OLMUŞTU

Hande Erçel, geçen mayısta Ekin Mert Daymaz'la ilişkisini bitirip, Daymaz'ın da yakın dostu olan Mehmet Dinçerler'le aşk yaşamaya başlamıştı. Hande Erçel ve Mehmet Dinçerler çifti yaşadıkları aşkla ilgili birçok eleştiriye maruz kalsalarda birbirlerinden vazgeçmediler.

hande-ercel-in-yeni-aski-2-kizla-birden-yakalandi-10211491_779_o

FLAŞLAR PATLAYINCA ŞOKE OLDULAR

Önceki akşam Maslak'ta bir eğlence mekanında Hande Erçel'siz eğlenen Mehmet Dinçerler gecenin ilerleyen saatlerinde iki kadınla birlikte mekandan çıktı. Flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşıran Dinçerler'in yanındaki iki kadın kaçmaya başladı.

"TANIMIYORUM"

Dinçerler ise panikleyerek suratını sakladı ve "Hanımları tanımıyorum" dedi. Hande Erçel'in yaşanan bu olaya nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Flaşların patlamasıyla kızlar kaçıştı. Mehmet Dinçerler "Kızları tanımıyorum" dedi.

Hande Erçel'e Mehmet Dinçerler'den bir değil iki şok! ile ilgili etiketler Hande Erçel Sevgili mehmet dinçerler iki kı aldattı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.