Hande Erçel'e bu kez Burcu Güneş kafayı taktı! Güzel oyuncuya olay sözler! Adeta topa tuttu!

Şarkıcı Burcu Güneş'ten Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız oyuncusu Hande Erçel'e olay bir gönderme geldi. Erçel'in sahte takipçilerle algı yaptığını iddia eden şarkıcıya tepkiler geldi.

Hande Erçel'e gün geçmiyor ki bir başka ünlüden gönderme gelmesin. Sen Çal Kapımı dizisinin güzel oyuncusu final yaptıktan sonra tatile çıkan oyuncu, kırmızı mayokinisiyle verdiği pozlarla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Fotoğrafları 3.3 milyon beğeni alan Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmaktan rahatsız olunca fotoğrafları kaldırmıştı.

SERANAY TAKLİDİ İDDİASI!

Hande Erçel'in ardından Kerem Bürsin'in 2019 yılında ayrıldığı oyuncu Serenay Sarıkaya da aynı renkte bir bikiniyle çekildiği kareleri Instagram hesabından yayınladı. Erçel'in verdiği pozlar 3,3 milyon beğeni alırken, Sarıkaya'nın fotoğrafları ise 338 bin kişi tarafından beğenildi. İkilinin peş peşe gelen paylaşımları fanlarını harekete geçirdi. Sosyal medyada bir kullanıcının, "Hande Erçel, Serenay Sarıkaya'nın taklidi gibi" yorumu tartışma yaratmıştı.

Hande Erçel'in “Bazlama surat” davasında karar verildi

Bu gelişmenin ardından Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ile kıyaslanmasından rahatsız oldu ve ses getiren fotoğraflarını kaldırdı.

Hande Erçel kimdir, kaç yaşında? Hande Erçel boyu ve kilosu | Hande Erçel  eski hali nasıldı? - Haberler

BURCU GÜNEŞ'TEN SAHTE TAKİPÇİ GÖNDERMESİ!,

Şarkıcı Burcu Güneş de sahte takipçi iddiasıyla Hande Erçel'e olay bir gönderme yaptı. Güneş Hande Erçel'i bu sözlerle eleştirdi:

Son dakika: Burcu Güneş'ten acı itiraf: Eşyalarını aletlerini satanlar  oldu! | Kültür-Sanat Haberleri

"Madonna, Nicole Kidman ve Kylie Minogue gibi dünya starları bir fotoğraflarına ortalama 200 bin beğeni alırken, ülkemizde fake takipçi ve beğenilerin rakamları ne zaman gerçeğe dönüşecek? Dahası inananlar var. Onları ne yapacağız?" diyerek tartışma yarattı.

 

Hande Erçel'e bu kez Burcu Güneş kafayı taktı! Güzel oyuncuya olay sözler! Adeta topa tuttu! ile ilgili etiketler Hande Erçel Burcu Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.