Hande Erçel'den şok eden itiraf! İşte Sen Çal Kapımı dizisinin final tarihi

FOX TV ekranlarında sezon finali yaparak izleyicilerine bir süreliğine veda eden Sen Çal Kapımı dizisi için şok eden bir final gerçeği ortaya çıktı. Bu iddialar sonrasında Sen Çal Kapımı izleyenleri şaşkına uğrarken dizinin geleceğinin ne olacağı şimdiden merak edilir hale geldi.

Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaparak ara vermiş bundan istifa eden iki oyuncu da Maldivler’de romantik bir tatile çıkarak herkesi sevindirmişti. Ancak Sen Çal Kapımı dizisi için korkunç bir gerçek kısa zamanda ortaya çıkınca final iddiaları da kendisini göstermeye başladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezon fragmanında 5 yıllık bir zaman atlaması ile beraber ön planda yer alan ilk olay ise Serkan ve Eda’nın bir çocuklarının dünyaya gelecek olması. Ancak ortaya atılan korkunç iddia Sen Çal Kapımı dizisi hayranlarında şok etkisi yaratırken 50. bölümle beraber final yapacağı söylentileri korkulanın yaşanmasına neden oldu.

Hande Erçel'den şok eden itiraf! İşte Sen Çal Kapımı dizisinin final tarihi

Sen Çal Kapımı'dan 11 Bölüm Sonra Final

39 bölümü ile sezon finali yapan Sen Çal Kapımı dizisi hakkında çıkan son iddialara göre yeni sezonda sadece 11 bölüm yayınlanacağı ve ardından final yapacağı söylentileri için henüz bir yalanlama çıkmaması büyük bir korku yarattı.

9 Haziran’da 40. bölümü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel’in final duyurusu herkeste şok etkisi yarattı. Sen Çal Kapımı’nın yaz sezonu boyunca devam edeceği düşünülürken neden böyle bir final kararının alındığı ise henüz çözüme kavuşturulamadı.

Hande Erçel'den şok eden itiraf! İşte Sen Çal Kapımı dizisinin final tarihi - Resim : 2

Hande Erçel'den Final İtirafı

Hande Erçel açıklamasında, “Çok tatlı bir final olacak. İlk sezonumuzun hemen ardından Eda ve Serkan’ı tamamladık. Sen Çal Kapımı güzel bir final yapacak. Son 11 bölüm diyebiliriz artık. Bence her şey çok güzel olacak. Bende ilk defa oynayacağım.” diyerek kafaları iyice karıştırdı.

Hande Erçel bir değişiklik olmadığı takdirde Sen Çal Kapımı dizisinin 11 bölüm sonra 50. bölümde final yaparak ekranlara veda edeceğini duyurmuş oldu.

Hande Erçel'den şok eden itiraf! İşte Sen Çal Kapımı dizisinin final tarihi ile ilgili etiketler Hande Erçel Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.