Hande Erçel'den Sen Çal Kapımı dizisine şok veda

Ve Hande Erçel sonunda Sen Çal Kapımı dizisine veda etti. 39. bölümle sezon finali yapan Sen Çal Kapımı reytinglere yenik düşünce ara vermek zorunda kalmıştı. Yinede umduğunu bulamayan dizinin sosyal medyada zirveye oynadığı da bir gerçek…

Sen Çal Kapımı dizisi sezon finali yapınca başrol oyuncularından Hande Erçel’in sosyal medya hesabından sevenlerine veda etmesi büyük bir şaşkınlık yarattı. Reytinglerde dibe vuran Sen Çal Kapımı dizisinde sıkışan senaryo ile her bölümde aynı olayların yaşanması izleyiciyi de oldukça sıkmıştı.

Hande Erçel'den Sen Çal Kapımı dizisine şok veda

Kerem Bürsin ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu Hande Erçel’de geçtiğimiz sene Haziran ayında FOX TV ekranlarında yayınlanan diziyle tekrardan ekranlara geri dönül yapmış ve Sen Çal Kapımı oldukça tutmuştu. Biraz dinlenmek ve biraz koronavirüs salgınından dolayı ara verilen dizinin yeni sezonunda bazı revizelerin yaşanacağı iddia edildiği belirtildi.

HANDE ERÇEL'DEN VEDA MESAJI!

Son olarak geçtiğimiz Cumartesi gününde Savaşçı dizisinin hemen sonrasında saat 22.45’da yayınlanan Sen Çal Kapımı 39. bölümle resmen sezon finali yapmış oldu. Eda ve Serkan’ın macerası da Haziran ayına kaldı.

Hande Erçel'den Sen Çal Kapımı dizisine şok veda - Resim : 2

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel’de sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımında, “Eda ve Serkan, ve siz… Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Yeniden buluşacağımız güne kadar hoşçakalın” ifadelerine yer verdi.

Hande Erçel'den Sen Çal Kapımı dizisine şok veda - Resim : 3

Hande Erçel'den Sen Çal Kapımı dizisine şok veda ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.