Hande Erçel'den Murat Dalkılıç'a huzur göndermesi!

Yakın zamanda sevgilisi Murat Dalkılıç'tan ayrılan ünlü oyuncu Hande Erçel'den, ayrılık sonrası ilk paylaşım geldi. Erçel'in bir hayranı paylaştığı fotoğrafa, "Resmen Murat'a mesaj göndermiş paylaşımına huzur yazarak." yorumunu yaptı.

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç çifti geçtiğimiz günlerde ilişkilerini noktalamıştı. Ayrılık sonrası Hande Erçel, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı.

"RESMEN MURAT'A MESAJ GÖNDERMİŞ"

Instagram hesabı üzerinden ilk paylaşımını yapan Erçel, paylaşımına İngilizce olarak "Huzur" notunu ekledi. Erçel'in paylaşımı yoruma kapatması da kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Erçel'in fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Huzurunu kaçıran Murat Dalkılıç'tı yani" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Resmen Murat'a mesaj göndermiş paylaşımına huzur yazarak." yorumunu yaptı.

Hande Erçel'den Murat Dalkılıç'a huzur göndermesi!

Hande Erçel'den Murat Dalkılıç'a huzur göndermesi! - Resim : 2

 

Hande Erçel'den Murat Dalkılıç'a huzur göndermesi! ile ilgili etiketler Hande Erçel Murat Dalkılıç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.