Hande Erçel'den Kerem Bürsin'e doğum günü sürprizi! Pastayı suratına sürdü

Birlikte rol aldıkları Sen Çal Kapımı dizisindeki arkadaşlıkları zaman içinde aşka dönüşen ve tatil için gittikleri Maldivler'den dönerken ele ele görüntülenerek ilişkileri belgelenen oyuncu Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Erçel, 33. yaşını kutlayan sevgilisine doğum günü sürprizi yaptı.

27 yaşındaki oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin'e set ekibiyle birlikte bir gün önce erken doğum günü sürprizi yaptı.

Hande Erçel'den Kerem Bürsin'e doğum günü sürprizi! Pastayı suratına sürdü

4 Haziran'da 33 yaşına girecek olan Kerem Bürsin'e 'Sen Çal Kapımı' dizisinin setinde erken doğum günü organizasyonu düzenlendi. Birlikte pasta kesip fotoğraf çektiren ekip bu kareleri sosyal medyada paylaştı.

PASTAYI SEVGİLİSİNİN YÜZÜNE SÜRDÜ

Hep birlikte hatıra fotoğraf çekildikleri sırada pastayı sevgilisinin yüzüne süren Hande Erçel o anları ‘daha yeni başlıyoruz’ notuyla Instagram hesabından paylaştı. Bürsin, ise aşkının bu hareketine 'Sen var ya sen... Yandın' sözleriyle karşılık verdi.

Hande Erçel'den Kerem Bürsin'e doğum günü sürprizi! Pastayı suratına sürdü - Resim : 2

''SANA SAHİP OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM''

Sevgilisi Bürsin ile fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Erçel, atına "Güneş ışığı gibi hisseden insanlara yakın olun... Hayatımın en eğlenceli parçası, sana sahip olduğum için çok şanslıyım" notunu düştü.

Kerem Bürsin'den sevgilisine yanıt gecikmedi. Bürsin, Hande Erçel'e "Gün ışığım" sözleriyle karşılık verdi.

Hande Erçel'den Kerem Bürsin'e doğum günü sürprizi! Pastayı suratına sürdü - Resim : 3

AŞK MALDİVLER'DE ORTAYA ÇIKTI

Aynı dizide rol alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel çıkan aşk dedikodularını her fırsatta yalanlıyordu. 'Sadece arkadaşız' diyen çift birlikte Maldivler'e gitti, tatil dönüşü ise el ele objektiflere yakalandı. Böylelikle ikilinin yaşadığı aşk ortaya çıktı. İlk kez hayranlarını tarafından el ele görüntülenen ikili birlikteliklerini gizlemekten vazgeçti. Tatilden romantik pozlar paylaşan aşıklar 'her şey yolunda' mesajı verdi.

Hande Erçel'den Kerem Bürsin'e doğum günü sürprizi! Pastayı suratına sürdü - Resim : 4

 

 

Hande Erçel'den Kerem Bürsin'e doğum günü sürprizi! Pastayı suratına sürdü ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Doğum günü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.