Hande Erçel'den Kerem Bürsin hamlesi! Sosyal medyada takip etmeyi bıraktı

Final yapan "Sen Çal Kapımı" dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve son dönemde ayrıldıkları iddia edilen ünlü oyuncu çift Hande Erçel ile Kerem Bürsin'den iddiaları güçlendiren bir hamle geldi. Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde birlikte çekilen fotoğraflarını sildiği sevgilisi Kerem Bürsin'i Instagram'da takip etmeyi bıraktı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin cephesinde yaşanan son gelişme 'aşk tamamen bitti' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Başrolünde yer aldıkları 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başlayan arkadaşlıkları kısa zamanda aşka dönüşen Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin (34) kısa süre önce ayrılık iddialarıyla gündeme gelmişti.

Ayrılık haberlerinden sonra şaşırtıcı bir hamlede bulunan Hande Erçel sevgilisi Kerem Bürsin’i bugün takip etmeyi bıraktı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte çekilen tüm karelerini silen güzel oyucunun bu hareketi 'aşk tamamen bitti' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Bürsin ise Erçel’i sosyal medyada takip etmeye devam ediyor.

HANDE ERÇEL'İN 'DÖNÜŞ YOK' DEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ


2020-2021 yılları arasında yayınlanan 'Sen Çal Kapımı' dizisinin setinde tanışan Erçel ve Bürsin, aşk haberlerini uzun süre reddettikten sonra birlikte çıktıkları Maldivler tatilinde birlikteliklerini ilan etmişti. Birliktelikleri devam eden oyuncu çift hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Bürsin'in, sevgilisiyle barışmak için yakın çevresini devreye soktuğu öne sürülmüştü. Ancak Erçel'in, arkadaşlarına "Tamamen bitti, artık dönüş yok" dediği belirtilmişti.

Hande Erçel'den Kerem Bürsin hamlesi! Sosyal medyada takip etmeyi bıraktı

ÖNCE FOTOĞRAFLARI KALDIRDI, SONRA DA TAKİPTEN ÇIKARTTI

Konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan ikiliden Hande Erçel, 'ayrılık' iddialarını güçlendiren bir hamlede bulundu. Bürsin ile çekilen fotoğraflarının tamamını silen Erçel, ayrıca ünlü oyuncuyu sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

 

Hande Erçel'den Kerem Bürsin hamlesi! Sosyal medyada takip etmeyi bıraktı ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.