Hande Erçel'den itiraf niteliğinde aşk açıklaması

Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasının ardından başrolü paylaştığı Kerem Bürsin ile Maldivler tatiline çıkan Hande Erçel, dönüşte havaalanında yakışıklı oyuncu ile el ele yakalanmıştı. Daha önce aşk yaşadıkları iddialarına sessiz çalan Erçel'den beklenmedik bir açıklama geldi.

Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlandığı ilk günden itibaren birbirlerine yakıştırılan ve sürekli aşk yaşadıkları yönünde iddialar ortaya atılan Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı gerçek oldu. Erçel, yaklaşık bir aydır birlikte olduğu Bürsin hakkında ilk kez konuştu.


Dizilerinin sezon finali yapmasıyla birlikte soluğu Maldivler'de alan Kerem Bürsin ile Hande Erçel ardı ardına yaptıkları paylaşımlarla aşk iddialarını alevlendirmişlerdi. Maldivler dönüşü ilk kez el ele görüntülenen Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı belgelenmişti.

 ''HER ŞEY ÇOK GÜZEL''

Hande Erçel, yaklaşık bir aydır birlikte olduğu Kerem Bürsin hakkında ilk kez konuştu. Daha önce aşk iddialarına cevap vermeyen Erçel, "Hayırlı olsun" sözlerine karşısında, "Teşekkür ederim her şey çok güzel" diyerek, aşk itirafında bulunarak ilk kez ilişkiyi de kabul etmiş oldu.

Erçel, sevgilisi Bürsin'in Amerika'ya gittiği iddialarına ise, "Yok burada, setimiz başladı" diyerek, dizi çekimlerine başladıklarını da söyledi.

 

Hande Erçel'den itiraf niteliğinde aşk açıklaması ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin maldivler aşk açıklaması Açıklama itiraf Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.