Hande Erçel'den Bayram Sürprizi! Aşkım Diye Paylaştı! Bakın Nereye Gitti! Tüm Takipçilerini Duygulandırdı! İşte O Paylaşımlar

Hande Erçel, Kerem Bursin'le başrol olduğu Sen Çal Kapımı dizisi ile gündemden düşmüyor. İkilinin aşkları ve dizideki uyumları hayranları tarafından müthiş bir övgü alıyor. Hande Erçel sosyal medyada da popüler olmaya devam ediyor.

Hande Erçel, Kerem Bursin'le başrol olduğu Sen Çal Kapımı dizisi ile gündemden düşmüyor. İkilinin aşkları ve dizideki uyumları hayranları tarafından müthiş bir övgü alıyor. Hande Erçel sosyal medyada da popüler olmaya devam ediyor.

Hande Erçel'den Bayram Sürprizi!  Aşkım Diye Paylaştı! Bakın Nereye Gitti! Tüm Takipçilerini Duygulandırdı! İşte O Paylaşımlar

Çok sevilmesi ve güzelliği ile öne çıkması nedeniyle oyuncu çok rağbet görüyor. Aktif bir instagram kullanıcısı olan Hande Erçel'in 21,4 milyon takipçisi var. Popülerliğine popülerlik katan oyuncu kariyerinin zirvesine çıkmayı başardı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Adı Aşk İddialarına Karıştı 

 

Sen Çal Kapımı dizisinin erkek başrol oyuncusu Kerem Bürsin dizi için yapılan teaser çekimlerini sosyal medya hesabında  yayınladı. Hande Erçel'le aşk yaşadığı dedikodusu günden güne büyüyen oyuncu bu konu hakkında henüz bir yalanlama yapmadı. 

Sevenlerinin yeni bölümü heyecanla beklediği dizi çekimleri Mayıs ayında başlayacak. Dizi haziran ayında seyirci ile yeniden buluşacak. 

Hande Erçel Bayramda Ablasına Gitti

 

Hande Erçel bayramı ablası ve yeğeni öle geçiriyor. Tatlı yeğeni Mavi'yi çok seven ve sık sık paylaşımlarında yeğenine yer veren Erçel, bayramı ailesiyle geçiriyor. Ablasının bahçesinde çekilen bir fotoğrafla bayram paylaşımı yapan oyuncunun bu paylaşımı çok beğenildi.

Hande Erçel'den Bayram Sürprizi!  Aşkım Diye Paylaştı! Bakın Nereye Gitti! Tüm Takipçilerini Duygulandırdı! İşte O Paylaşımlar - Resim : 2

Takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulan fotoğraf ile oyuncunun nerede olduğu ortaya çıktı. Harika pozlar çeken ve bunları sosyal medya hesabında paylaşan Hande Erçel'in çok mutlu olduğu görüldü. 

Hande Erçel'den Bayram Sürprizi!  Aşkım Diye Paylaştı! Bakın Nereye Gitti! Tüm Takipçilerini Duygulandırdı! İşte O Paylaşımlar - Resim : 3

Yakın zamanda annesini kaybeden oyuncu birbirlerini çok seviyor ve her fırsatta buluşuyor. Özel günleri alamayan ve ailesi ile geçirmek isteyen oyuncu büyük takdir topladı. Oyuncunun sevenleri yeğenine de büyük ilgi gösteriyor.

Şirinliği ile bütün ilgiyi üstüne toplayan Mavi sosyal medyanın birinci konusu haline geldi. Her pozda ayrı bir tatlı çıkan ve teyzesi ile keyifli saatler geçiren Mavi günden güne büyüyor. 

Hande Erçel'den Bayram Sürprizi! Aşkım Diye Paylaştı! Bakın Nereye Gitti! Tüm Takipçilerini Duygulandırdı! İşte O Paylaşımlar ile ilgili etiketler Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.