Hande Erçel Yine Yaptı Yapacağını! Verdiği Cesur Pozlarla İnstagram Sallandı Sosyal Medya Yıkıldı

Hande Erçel son dönemlerde kariyer zirvesini adım adım tırmanmayı başarıyor. Güzelliği ve verdiği cezur pozlar ile adından sıklıkla söz ettiren Hande Erçel yine gündem olmayı başardı.

Son zamanlarda kariyerinde bir hayli yükselmeyi başaran güzel  oyuncu Hande Erçel gündemde tutunmayı başarıyor. Başrollerini Kerem Bursin ile paylaştığı dizinin bitmesinin ardından Kerem Bursin ile birlikte tatil yapmak için Maldivlere gitmiş ve yaptığı paylaşımlara Maldivlerden devam etmişti. Ayrıca Hande Erçel’in Maldivler’de yaptığı tatil takipçileri tarafından günlerce konuşulmuş ve yaptıkları kaçamak birçok kişi tarafından kıskanılmıştı.

Hande Erçel Yine Yaptı Yapacağını! Verdiği Cesur Pozlarla İnstagram Sallandı Sosyal Medya Yıkıldı

Güzelliği ve fiziği ile hayranlarını mest etmeyi  başaran Hande Erçel yine paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Hande Erçel yeni yaptığı paylaşımında ayna karşısına geçerek göbek şovu yaptı. Hande Erçel’in Göbeğini açarak verdiği pozlar Sosyal Medya’ya bomba gibi düştü ve birçok takipçisi tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Hande Erçel Yine Yaptı Yapacağını! Verdiği Cesur Pozlarla İnstagram Sallandı Sosyal Medya Yıkıldı - Resim : 2

İşte Handi Erçel’in Maldivlerde vermiş olduğu pozlardan birkaç kare:

 

Hande Erçel Yine Yaptı Yapacağını! Verdiği Cesur Pozlarla İnstagram Sallandı Sosyal Medya Yıkıldı - Resim : 3

Hande Erçel ayna karşısına geçti ve dans şovu yaptı. Paylaştığı bu kare takipçileri tarafından kısa sürede yüzlerce beğeni topladı. 

Hande Erçel Yine Yaptı Yapacağını! Verdiği Cesur Pozlarla İnstagram Sallandı Sosyal Medya Yıkıldı - Resim : 4

Hande Erçel Yine Yaptı Yapacağını! Verdiği Cesur Pozlarla İnstagram Sallandı Sosyal Medya Yıkıldı ile ilgili etiketler MasterChef Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.