Hande Erçel vefat eden annesinin doğum gününü bu sözlerle kutladı

27 yaşındaki ünlü oyuncu Hande Erçel 25 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. Erçel, 2019 yılında kansere yenik düşen annesi Aylin Erçel'in doğum gününde yürek burkan bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in uzun süre kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel, 2019 yılının ilk günlerinde sabaha karşı İstanbul'da hayatını kaybetmişti. 48 yaşındaki annesinin ölümüyle yıkılan Hande Erçel, kanserden kaybettiği annesinin doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Erçel'in bu paylaşımı ise yürek burktu.

'GİT GİDE SANA BENZİYORUM...'

Annesinin çocukluk fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, "Hala o küçük kız çocuğusun sen. Benim içimde hissettiğim bütün aykırılıklar ve heyecansın. Git gide sana benziyorum farkındayım, bunu çok seviyorum. Ve çok güzelsin anne. Yeni yaşın sonsuz denizlerde yüzerek geçsin" ifadelerini kullandı.

Hande Erçel vefat eden annesinin doğum gününü bu sözlerle kutladı

Hande Erçel'in kendisinden 2 yaş büyük olan ablası Gamze Erçel de annesini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla andı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hande Erçel (@handemiyy)'in paylaştığı bir gönderi

Hande Erçel vefat eden annesinin doğum gününü bu sözlerle kutladı ile ilgili etiketler Hande Erçel Gamze Erçel Aylin Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.