Hande Erçel ve Murat Dalkılıç birbirini tamamen sildi!

Şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel, yaklaşık altı ay önce ilişkilerini sonlandırdı. İlişkilerini dostça bitirdiklerini söyleyen çift Instagram'dan birbirini sildi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlilik yolunda giden ilişkisini 6 ay önce ani bir kararla noktaladı. Erçel, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtti. Ayrılık sonrası konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan şarkıcı, Erçel'i sildi.

HANDE DE MURAT'I SİLDİ

Dalkılıç'ın bu hamlesinin ardından Hande Erçel de eski sevgilisini sosyal medyada takip etmeyi bıraktı. Ünlü oyuncunun bir süredir rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç birbirini tamamen sildi!

"ALEV BİTERSE İLİŞKİ BİTER"

Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda "İlişkiyi ne bitirir?" sorusuna "İlişki içindeki alev bitince, biter. O alev ayakta tutuyor ilişkiyi. İlişki içinde, ilk önce karşı tarafı düşünürüm. Onun ne istediğine önem veririm, merak ederim. Önceliğim karşı tarafın ne istediğidir" demişti. Şarkıcının bu sözleri, yaklaşık üç yıl birliktelik yaşadığı ve temmuz ayında yollarını ayırdığı oyuncu Hande Erçel'e gönderme olarak yorumlanmıştı.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç birbirini tamamen sildi! ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Hande Erçel Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.