Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aynı düğünde!

Kısa süre önce ayrılan Hande Erçel ile Murat Dalkılıç çok yakın arkadaşlarının düğününde bir aradaydı. Murat Dalkılıç'ın söylediği şarkıda kameralar Hande Erçel'e odaklandı. Hande Erçel'in umursamaz tavırları ise sosyal medyayı salladı.

Son dönemde Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karışan Hande Erçel ile eski sevgilisi Murat Dalkılıç arkadaşlarının düğününde buluştu.

Eski sevgililer Hande Erçel ile Murat Dalkılıç çok yakın arkadaşlarının düğününde bir aradaydı. Murat Dalkılıç’ın çıplak sesle söylediği ‘sarıl bana’ şarkısında kameralar Hande Erçel’e döndü.

Murat Dalkılıç’ın söylediği duygusal şarkıda Hande Erçel'in umursama tavırları ve telefonuyla oynaması sosyal medyayı salladı.

Düğün sonrası UçanKuş TV muhabirinin sorularını yanıtlayan Erçel, "Küslüğümüz dargınlığımız yok. Ortak arkadaşlarımız çok olduğu için bizi çok sık bir arada göreceksiniz" yanıtını verdi.

 

 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aynı düğünde! ile ilgili etiketler Hande Erçel Murat Dalkılıç Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.