Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in tatil kaçamağı!

Aşklarıyla magazin gündemine damga vuran Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in tatil planı belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda Maldivler'de tatil yapan ünlü çift, şimdi de Göcek'te tekne tatili yapacak.

Sen Çal Kapımı dizisinin çekimlerine başlanmasının ardından Hande Erçel ve Kerem Bürsin, bayram sonrası 3 günlük izin kullanacak.

TEKNE TATİLİ YAPACAKLAR

Erçel ve Bürsin'in izinde Göcek'te tekne tatili yapacağı öğrenildi. Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda da Maldivler'de romantik bir tatil yapmıştı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in tatil kaçamağı!

İTALYA'DA YAYINLANACAK

Aşklarıyla magazin gündemine damga vuran Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in İtalya'daki hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin İtalya'da “Love is in The Air” adıyla yayınlanacağı açıklandı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in tatil kaçamağı! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.