Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den tatil romantizmi

Maldivler'den tatilden dönerken el ele görüntüleri ortaya çıkan ve aşkları belgelenen Hande Erçel ile Kerem Bürsin'den yine eş zamanlı paylaşımlar geldi. Çiçeği burnunda çift tatil pozlarını 10 dakika arayla sosyal medyada yayınladı.

Maldiv tatili süresince fotoğraflarını Instagram hesaplarından paylaşmaya devam eden Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti, dönüşte de eş zamanlı paylaşımlara devam etti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

 

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin, Maldivler'den dönüşte hayranları tarafından el ele görüntülenmişti. Dizideki aşkı gerçek hayata taşıyan çift, dizinin sezon finaline girmesinin ardından Maldivler'e tatile gitti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

 

Tatilden kareleri Instagram'da yayınlamaya devam eden ikiliden Kerem Bürsin, Hande Erçel ile kanodaki pozlarını, "Okyanusun ortasında kanoyla ve sadece ikimiz... Mükemmel" mesajıyla paylaştı.

 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den tatil romantizmi

 

Hande Erçel ise Kerem Bürsin ile fıskiyelerin altında koşturdukları eğlenceli kareleri yayınlarken, "Neşemiz fıskiyeleri patlatıyor... Mükemmel" notunu düştü.

 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den tatil romantizmi - Resim : 2

 Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den tatil romantizmi - Resim : 3

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den tatil romantizmi ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.