Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı tamamen bitti! Erçel'in ardından Bürsin de fotoğrafları sildi...

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri beklenen ünlü çift, sosyal medya hesaplarındaki bütün fotoğrafları kaldırdı. Böylece, Erçel ve Bürsin aşkının tamamen bittiği de kesinleşmiş oldu.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in evliliğe gitmesi beklenen ilişkileri sona erdi. Hande Erçel ayrılığı, sosyal medya hesabında Kerem Bürsin ile olan tüm fotoğraflarını silerek paylaşmış oldu. Bu hareketi ise karşılıksız kalmadı. Kerem Bürsin de sevgilisi Hande Erçel ile olan bütün tatil fotoğraflarını sildi.

İLİŞKİ TAMAMEN BİTTİ

İki ismin bu hareketi sonrası ilişkilerinin bittiği de tamamen kesinleşmiş oldu. Ünlü oyuncular hakkında daha önce de Erçel'in, Kerem Bürsin'in yeni projesindeki partneri Demet Özdemir'i kıskandığı kriz yaşadıkları iddia edilmişti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı tamamen bitti! Erçel'in ardından Bürsin de fotoğrafları sildi...

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı tamamen bitti! Erçel'in ardından Bürsin de fotoğrafları sildi... ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.