"Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz oyuncu değil!"

Geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takılan eski manken Tuğba Özay, son dönemin popüler oyuncuları Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz için "Onlar oyuncu değil, güzelliklerinin ekmeğini yiyorlar" dedi.

Önceki gün Bebek'teki bir dondurmacıda görüntülenen ve cesur göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Tuğba Özay, genç oyuncular hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ÇOK GÜZEL OLDUĞUM İÇİN ZORLA YARIŞMAYA SOKTULAR"

İki sinema filminde yer aldığını ve Sezen Aksu'dan bir şarkıyı cover yaptığını dile getiren Özay, mankenlikten oyunculuğa geçen Hande Erçel ve Dilan Deniz Çiçek için "Onlar oyuncu değil!" diyen Özay, şöyle konuştu: "Ben oyunculuktan modelliğe geçtim, insanlar bunu yanlış biliyor. Yedi yaşında tiyatroya başladım. 16 yaşında da TRT'de oynadım. Ama çok güzel bir kız olduğum için beni zorla güzellik yarışmasına soktular."

"Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz oyuncu değil!"

"DİLAN VE HANDE OYUNCU DEĞİLLER"

"Dilan ve Hande'yi direkt izlemedim, denk geldiğim zaman gördüm. Onlar oyuncu değiller. Güzelliklerinin ekmeğini yiyorlar. Benim yılda en az iki kere oyunum oluyor. Oyunculuğun ham maddesi tiyatrodur. Bir de bu arkadaşları tiyatroda görelim. Oyunculuk emek ister. Protesto ediyorum, izlemiyorum!"

 

"Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz oyuncu değil!" ile ilgili etiketler Hande Erçel Dilan Çiçek Deniz Tuğba Özay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.