Hande Erçel oyunculuktan 3 kez sınıfta kaldı!

İleri düzey oyunculuk eğitimi almak için London Film Academy’ye başvuran genç oyuncu Hande Erçel, 3 kez katıldığı seçmelerde başarı gösteremeyince eleme gerektirmeyen kursa gitmek zorunda kaldı.

Rol aldığı dizilerdeki oyunculuğu sürekli eleştirilen Hande Erçel, Londra'da da umduğunu bulamadı.Son olarak Tolgahan Sayışman ile bir dizide rol alan Hande Erçel, geçen hafta oyunculuk eğitimi almak için İngiltere'ye gitmişti. Dünyaca ünlü London Film Academy'deki (Londra Film Akademisi) profesyonel oyunculara yönelik yoğun eğitim programına katılmak isteyen oyuncu, öncesinde gerçekleştirilen elemeleri geçemedi.

 AYLIK 46 BİN 500 LİRA ÖDEDİ

Belçim Bilgin'in de eğitim aldığı profesyonel sınıflara girmek için çabalayan Hande Erçel, 3 kez seçmelere katıldı. Üçünde de geçer not alamayan 24 yaşındaki oyuncu, çaresiz okuldaki 3 aylık başka bir oyunculuk kursuna katıldı. Hande Erçel'in diğerine göre başlangıç seviyesinde eğitimin verildiği kursa aylık 7 bin 500 pound (yaklaşık 46 bin 500 lira) ödediği öğrenildi...

Hande Erçel oyunculuktan 3 kez sınıfta kaldı! ile ilgili etiketler Hande Erçel London Film Academy oyunculuk eğitimi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.