Hande Erçel kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne?

Hande Erçel kimdir? Halka dizisinin güzel oyuncusu Hande Erçel bugün sabah annesinin vefat haberiyle yıkıldı.Bir anda gündeme bomba gibi düşen haber herkesi derinden üzdü.Ünlü isimler genç oyuncuya destek olmak amacıyla resmi hesaplarından paylaşımlar yapıyorlar.Peki Hande Erçel kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne? sorularının cevaplarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Hande Erçel kimdir? Azerbaycan'da düzenlenen güzellik yarışması ile hayatımıza giriş yapan güzel oyuncunun hayatı merak konusu.Halka dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hande Erçel bugün sabah annesi Aylin Erçel'in ölüm haberini aldı.Ünlü isimler genç oyuncuya destek olmak amacıyla resmi hesaplarından paylaşımlar yapıyorlar.Peki Hande Erçel kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne? sorularının cevaplarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Hande Erçel kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne?

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Başarılı oyuncu Hande Erçel, 24 Kasım 1993’te yBalıkesir, Bandırma’da dünyaya geldi. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okuyor. 2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılmıştır. Azerbaycan'da düzenlenen bu yarışmada 2. olmuştur.

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel'in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT'de yayınlanan ‘Hayat Ağacı' dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan'ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi. Son olarak Siyah İnci Dizisi'nde Tolgahan Sayışman'la birlikte başrol oynamaktadır.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir.[1] 2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.[2]

Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır.[1] Haziran 2016’da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

Filmografisi

2013 Dizi “Tatar Ramazan (dizi,2013)”
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede

Dizi

Hayat Ağacı Selen Karahanlı
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz
2017-2018 Dizi Siyah Inci Hazal

Reklamları

2016 L’Oréal Paris Casting Creme Gloss
2017 Defacto Çuk Oturur mükemmel Durur

Başarılı oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel bugün sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 2 gün önce durumu ağırlarşınca hastaneye kaldırılan Aylin Erçel'den kahreden ölüm haberi bugün geldi..

Peki oyuncu Hande Erçel'in annesi neden öldü, hastalığı neydi? Uzun süredir kanser tedavisi gören 2 çocuk annesi Aylin Erçel, tüm tedavi ve önlemlere rağmen hayatını kaybetti.

HABERİ DUYUNCA...

Ailenin önemini her fırsatta dile getiren Hande Erçel annesinin durumunun ağırlaştığını haberini alınca apar topar İstanbul'da döndü. Hande Erçel TRT'de yayınlanacak yeni dizisi Halka'nın çekimleri için İstanbul'da dışında bulunuyordu.

ANNESİ KARDEŞİNE EMANETTİ: Çekimler için şehir dışına giden Hande Erçel, annesi Aylin Erçel'i tek kardeşi olan Gamze Erçel'e emanet etmişti. İki kardeş annelerine hastalık döneminde hep destek olmuşlardı.

Hande Erçel'in Gamze Erçel adında bir kız kardeşi var.

HER ŞEY GÜZEL OLACAK DİYORDU...

Hande Erçel annesinin hastalığı hakkında yaptığı bir röportajda "Güzel gidiyor her şey yolunda. İnşallah bir aksilik olmaz. İyileşme sürecine geçtik." demişti.

Yeni yayına başlayacak olan ‘Halka’ dizisinin başrol oyuncularından olan Hande Erçel, annesinin sağlık durumu hakkında "İyi haberler bekliyoruz, iyileşecek inşallah" demişti.

SABAHA KARŞI VEFAT ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ

Geçtiğimiz yılın son haftasında kanser tedavisi için hastaneye yatırılan Hande Erçel'in annesi kansere yenik düştü. İki gün önce durumu ağırlaşan anne Aylin Erçel'in sabaha karşı vefat ettiği öğrenildi.

ÜNLÜLERDEN DESTEK

Ünlü isimler, oyuncu Hande Erçel'in annesinin ölümden duydukları üzüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaşarak oyuncuya destek oldu.

PINAR ALTUĞ ATACAN

Altuğ notunda, 'Genç yaşta annesiz kalmak, bu acıyı ancak yaşayan bilir, anlar???? Başın sağ olsun Hande'cim, anneciğinin mekanı cennet olsun.
O seni hep görecek ve seninle gurur duymaya devam edecek' yazdı.

HATİCE

"Rabbim kimseyi ailesi ile sınamasın. Çok üzüldüm çok. Mekanı cennet olsun anneciğinin. Rabb'im sabırlar versin Hande'cim."

KUŞUM AYDIN

"Başın sağ olsun sabırlar dilerim. Melek anneciğinin mekanı cennet olsun."

AYNUR AYDIN

"Kendisi ile hiç tanışmadık. Az önce haberlerde gördüm. O kadar üzüldüm ki. Ah be güzel yüzlü Hande, başın sağ olsun. Anneciğinin mekanı cennet olsun."

ÖZLEM ADA ŞAHİN

"Güzel kalpli Hande, anneciğin nurlar içinde yatsın. Allah sabır versin, sen çok güçlü birisin. Çok üzüldüm."

İNTİZAR

"Tarifsiz üzgünüm Hande. Sonsuz yolculuğu nurlar içinde olsun güzel annenin."

TUĞBA EKİNCİ

"Allah rahmet eylesin. Kıyamam genç yaşta annesiz kaldı. Allah sabır versin. Amin."

HADİSE

Ünlü İsimlerden Annesini Kaybeden Hande Erçel'e Destek Gecikmedi
"Sevgili Hande ve Gamze ne desek boş. Ne yazsak boş. Tüm dualarımız anneciğiniz için, ikiniz için. Anneciğinizin mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin."

 

 

 

Hande Erçel kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne? ile ilgili etiketler Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.