Hande Erçel Kerem Bürsin'in kaslı pozunu yorumsuz bırakmadı!

Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan ve son günlerde adı Hande Erçel'le aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, sosyal medya hesabından kaslı fotoğrafını paylaştı. Erçel ise bu pozu yorumsuz bırakmadı.

'Sen Çal Kapımı' adlı dizide oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsinson dönemlerde sık sık gündeme geliyor. Dizideki performansları ve uyumlarıyla kendilerinden söz ettiren Kerem Bürsin ve Hande Erçel, sosyal medya üzerinden de bu uyumu gösterdikleri paylaşımlarda bulunuyor.

Özellikle dizi çekimi sırasında yaptıkları paylaşımlarla takipçileriyle etkileşim halinde olan ikiliden Kerem Bürsin, spor salonunda çalışma yaparken çekilmiş bir karesini paylaştı ve kaslarını ortaya çıkardı. Hande ise bu poza sessiz kalamadı.

HANDE'DEN EMOJİLİ YORUM

Bürsin'in bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni gelirken yapılan yorumlar arasında Hande Erçel'in de bulunması dikkat çekti. Erçel dizideki partnerinin bu karesine emojilerden oluşan bir yorumda bulundu. Güzel oyuncu, Bürsin'in pozuna kuru kafa ve hayalet emojileri koydu. Erçel'in bu yorumuna kısa sürede 25 binden beğeni geldi. Öte yandan Kerem Bürsin'in kaslı pozu 890 binden fazla beğeni aldı.

Hande Erçel Kerem Bürsin'in kaslı pozunu yorumsuz bırakmadı!

AŞK İDDİALARI GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasında son dönemlerde sık sık aşk iddiası çıkıyor. Öyle ki Erçel ve Murat Dalkılıç aşkının bitme sebebi olarak Kerem Bürsin gösteriliyor. Bürsin aşk iddialarını yalanlarken Dalkılıç da ilişkilerinin Bürsin yüzünden bitmediğini söyledi.

Hande Erçel Kerem Bürsin'in kaslı pozunu yorumsuz bırakmadı! ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Ezgi Mola Sosyal Medya fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.