Hande Erçel istedi Kerem Bürsin tek kalemde sildi!

Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddia edilen Kerem Bürsin’in Serenay Sarıkaya’yı sosyal medya hesabından tamamen sildiği ortaya çıktı. Bürsin’in halen Instagram hesabında eski aşkını etiketlediği fotoğrafları gören Erçel’in bu duruma hemen müdahalede bulunarak harekete geçtiği ve kıskançlık krizine girdiği iddia edildi.

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncularından Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in büyük aşk yaşadıkları iddia edilirken şok bir Serenay Sarıkaya hamlesi herkesi şaşkına çevirdi.

Sarıkaya ile olan 4 yıllık ilişkisini 2019 yılında tamamen noktalayan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in uzunca bir süredir rol arkadaşı güzel isim Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Hande Erçel istedi Kerem Bürsin tek kalemde sildi!

Ancak haklarında çıkan bu aşk iddialarını sürekli yalanlayan ikili bu sayede magazin gündeminde bol bol kendilerine yer bulmayı da başarmış oldu. Sonunda pes ederek bu aşkı kabul eden Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasını fırsat bilerek Maldivler’e tatile gitti.

KEREM BÜRSİN TEK KALEMDE SERENAY'I SİLDİ

Instagram’da karşılıklı olarak flörtleşen ikiliden Kerem Bürsin'in bir aşk hamlesi ortalığı ayağa kaldırdı. Serenay Sarıkaya’yı 2016'da birlikte gittikleri tatilden çekilen bir kareye etiketleyen Bürsin bunu bir anda silerek kaldırması şok etkisi yarattı.

Hande Erçel istedi Kerem Bürsin tek kalemde sildi! - Resim : 2

Hande Erçel de sevgilisi Kerem Bürsin’in sürekli olarak Serenay Sarıkaya ile anılmasından rahatsız olduğu ve rest çektiği iddia edildi.

Hande Erçel istedi Kerem Bürsin tek kalemde sildi! - Resim : 3

Ve böylece Kerem Bürsin, Hande Erçel’in son uyarısından sonra hiç düşünmeden 4 yıldır birlikte olduğu eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın etiketini kaldırarak aşkını tarihe gömmüş oldu.

Hande Erçel istedi Kerem Bürsin tek kalemde sildi! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.