Hande Erçel ilk filminin müjdesini verdi! Mest-i Aşk geliyor

Oyuncu Hande Erçel uzun süredir ekrandan uzaktaydı. Sen Çal Kapımı ile uluslarası başarı yakalayan Erçel rol alacağı ilk filmin müjdesini verdi. İran yapımı Mest-i Aşk filminde Kimya Hatun'u oynayacak.

Hande Erçel bugüne kadar yer aldığı her projede başarı sağlasa da Sen Çal Kapımı dizisi ile en büyük patlamasını yaşadı. Geçtiğimiz aylarda ABD'nin yolunu tutan oyuncu İngilizcesini geliştirmek için gittiğini söylemişt.

Oyuncunun hayranlarının dört gözle beklediği haber de nihayet geldi. Hande Erçel'in rol alacağı ilk film Mest-i Aşk'ın 2022 yılında gösterime gireceği açıklandı.

Hande Erçel'in Pazar pozu! Hande Erçel güzelliğiyle yine büyüledi! - Galeri  - Magazin

MEST-İ AŞK HANDE ERÇEL'İN İLK FİLMİ OLACAK

Mest-i Aşk filminin oyuncun kadrosu da büyülüyor. İran Türkiye ortak yapımı filmde İbrahim Çelikkol, Bensu Soral, Boran Kuzum gibi Türk isimler yer alırken Fiki İranlı oyuncu Parsa Pirouzfar ve Shahab Husseini yer alıyor. Parsa Piroufzar Mevlana Celaleddin Rumi’yi canlandırırken Cannes Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanan Shahab Husseini de Mevlana’nın can dostu Şems Tebrizi’ye hayat veriyor.

Hande Erçel ilk filminin müjdesini verdi! Mest-i Aşk geliyor - Resim : 2

Yönetmenliğini Hasan Fathi'nin yaptığı Mest-i Aşk filminde Hande Erçel Kimya Hatun'u, İbrahim Çelikkol İskender'i, Boran Kuzum Alaeddin'i Bensu Soral ise Meryem'i canlandıracak.

MEST-İ AŞK HİKAYESİ

18 yaşındaki Kimya Hatun Mevlana ve Kerra Hatun tarafından evlat edinilmiştir. Kimya Hatun Mevlana’nın öğretisine gönül vermiş, maneviyat yönünden güçlü bir kadındır. Mevlana hayatta en çok sevdiği iki kişi olan Kimya Hatun ile Şemsi bir araya getirmek ister. Kimya Hatun sorgusuz sualsiz Şems ile evlenmeyi kabul eder. Şems’i tanıdıkça gönlünün büyüklüğünü, maneviyatının ne kadar yüksek olduğunu anlar. Ancak evliliklerinden kası süre sonra Şems hayatını kaybeder.

Hande Erçel ilk filminin müjdesini verdi! Mest-i Aşk geliyor ile ilgili etiketler Hande Erçel mesti aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.