Hande Erçel ile Kerem Bürsin Maldivlere gitti

Başrolünü paylaştıkları'Sen Çal Kapımı' dizisinin sezon finali yapmasının ardından Hande Erçel ile Kerem Bürsin gözlerden uzak tatil yapmak için Maldivler'e gitti. Haklarında sürekli aşk yaşadıkları iddiası ortaya atılan ikili hayranları tarafından bir Maldivler'de bir restorantta görüntülendi .

Aşk yaşadıkları iddia edilen Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in, bir hayranı tarafından Maldivler'de gizlice çekilen karesi 'aşkın ispatı' dedirtti.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin Maldivlere gitti


HAYRANLARI GÖRÜNTÜLEDİ...

Yer aldıkları diziye başladıkları ilk günden beri birbirlerine yakıştırılan ama her fırsatta aşk iddialarını yalanlayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin dizi bitince soluğu Maldivler'de aldı. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Hande Erçel ile kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde aşk sorularına verdikleri "Aşk olursa haberiniz olur" yanıtlarıyla kafaları karıştırmışlardı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in şu sıralar Maldivler'de romantik bir tatil yaptığı iddiası ortaya atıldı.

 Hande Erçel ile Kerem Bürsin Maldivlere gitti - Resim : 2

Dizilerinin sezon finali yapmasından sonra ikili, hayranlarının objektifine Maldivler'de takıldı. Oyuncuların fanları sosyal medya hesaplarından bu kareyi paylaşarak, Erçel ile Bürsin'in Maldivler'de olduğunu iddia etti.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin Maldivlere gitti - Resim : 3

Kerem Bürsin'in sosyal medyada son yaptığı paylaşımı da iddiaları destekler türden oldu.

KAFA KARIŞTIRAN AŞK AÇIKLAMASI


İkili beş gün önce İstinye'de spor salonuna beraber gitmiş, Bürsin, muhabirlerin "Spora bile beraber gidiyorsunuz. Aşk haberlerini de yalanlamıyorsunuz..." yorumuna, "Bir gelişme olursa haberdar olacaksınız. Çok konuşmaya gerek yok." cevabıyla, kafaları karıştırmıştı.

Erçel ise, "Olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar." diyerek, aşk iddialarını havada bırakmıştı.

 

 

Hande Erçel ile Kerem Bürsin Maldivlere gitti ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin tatil maldivler aşk kaçamağı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.