Hande Erçel ile Kerem Bürsin barıştı mı? Birlikte samimi şekilde görüntülendiler

Aşkları Sen Çal Kapımı dizisinin setinde başlayan, magazin camiasının gözde çiftleri olarak gösterilen Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin (35) çifti sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Aylar önce birlikteliklerini sonlandıran eski sevgililer Hande Erçel ile Kerem Bürsin, Acarlar'da bir kahveciden birlikte kahve alırken görüntülendiler.

Geçtiğimiz Şubat ayında birlikteliklerini sonlandıran Kerem Bürsin ile Hande Erçel, sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen fotoğraf karelerini de kaldırmışlardı. Evlenmeleri beklenen ikili sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin bugün birlikte görüntülendi.

 BİRLİKTE KAHVECİDE GÖRÜNTÜLENDİLER


Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Çift 1,5 yıl ilişkinin ardından ayrılık kararı alarak fanlarını üzmüştü. ️Bilal Özcan’ın haberine göre; Erçel ve Bursin bugün 10:00’da İstanbul Beykoz’da Acarloft Starbucks’ta görüldü. Kafeye çok samimi bir şekilde giren ikili, kahve alıp çıktılar.

 

 HANDE ERÇEL'LE KONUŞTUĞUNU SÖYLEMİŞTİ...

Öte yandan, Kerem Bürsin eski sevgilisi Hande Erçel'in 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili açıklama yapmıştı. İlişkileri sessiz sedasız sona eren eski sevgilisi Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin yaşadığı sağlık sorunu hakkında konuşan oyuncu, "Tabii ki arayıp, Hande ile konuştum. Bu konuyla alakalı çok bir şey demek istemiyorum. Çok hassas bir konu ve bu hassasiyeti korumak adına magazinsel bir şey çıksın istemiyorum. Tek diyeceğim bu" açıklamasını yapmıştı.

Hande Erçel'le küs olduğu iddiları hatırlatılan Bürsin, "Gayet iyiyiz” demekle yetinmişti.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin barıştı mı? Birlikte samimi şekilde görüntülendiler ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.