Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrıldı mı? İşte ilk açıklama

Sen Çal Kapımı dizisininin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin'in (34) ayrıldığı iddia edildi. Hayranları tarafından aşklarının bitip bitmesi merak edilen çiftin cephesinden Hande Erçel'den ayrılık yanıtı geldi. Dün akşam yüzü olduğu markanın tanıtımına katılan güzel oyuncu, Kerem Bürsin ile ilgili ayrılık sorularını içtenlikle yanıtladı.

"Sen Çal Kapımı" dizisinde başrolü paylaşan ve iki aşığı canlandıran Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in rol aşkı gerçeğe dönüşmüştü. Dizinin final yapmasının ardından mutlu birliktelikleri devam eden çiftle ilgili son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. Çiftin sessiz sedasız ayrıldığı ve bu ayrılığı sadece yakın çevreleriyle paylaştığı iddia edildi. Lansman gecesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Erçel ayrılık iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

HAnde Erçel - Kerem Bürsin

AYRILIK İDDİASINA HANDE ERÇEL'DEN YANIT


Dün akşam yüzü olduğu markanın tanıtımına katılan Hande Erçel konu ile ilgili açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Hande Erçel, Kerem Bürsin ile ilgili sorulara "Yok öyle bir şey" cevabını verdi.

 

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrıldı mı? İşte ilk açıklama ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.