Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı belgelendi!

Rol aldıkları Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından Maldivler'e tatile giden oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin, el ele görüntülendi.

Her defasında aşk yaşadıkları öne sürülen ikili çıktıkları Maldivler tatilinde art arda sürpriz paylaşımlarda bulunmuş ancak aşk iddialarıyla ilgili hiçbir açıklama yapmamışlardı. Sen Çal Kapımı dizisinde iki aşığı canlandıran Hande Eçel ile Kerem Bürsin, gerçek hayatta da sevgili olduğu belgelendi. 

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı belgelendi!

Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in aşk iddiaları doğru çıktı. İstanbul'a dönmek için yola çıkan ünlü oyuncular bir hayranı tarafından havaalanında el ele görüntülendi.

 

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı belgelendi! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin maldivler aşk tatili Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.