Hande Erçel ile Demet Özdemir arasında şimdi de Kerem Bürsin krizi patlak verdi

Aynı menajerlik şirketiyle çalışan oyuncu Demet Özdemir ile Hande Erçel arasında ikinci bir kıskançlık krizi patlak verdi. Daha evvel, Demet Özdemir'in (29) kendisinden önce bütün işlerin Hande Erçel'e (28) gitmesiyle ilgili kıskançlık krizine girdiği iddia edilmişti. Güzel oyuncuların şimdi de Kerem Bürsin yüzünden sorun yaşadığı dedikodusu magazin kulislerinde hızla yayıldı. İşte detaylar...

Son dönemin yükselen isimlerinden Demet Özdemir’in aynı menajerlik şirketine bağlı olduğu meslektaşı Hande Erçeli kıskandığı, “Tüm dizi teklifleri ona gidiyor” şeklinde tepki gösterdiği iddia edilmişti. İkili arasında yeni bir kriz patlak verdi. 

 

AŞKININ YENİ PROJESİNDEKİ PARTNERİNİ GAZETELERDEN ÖĞRENDİ

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Kerem Bürsin'in dijital bir platformda izleyiciyle buluşacak olan yeni projesinde başrolü Demet Özdemir ile paylaşacağını basından öğrendi.

Hande Erçel ile Demet Özdemir arasında şimdi de Kerem Bürsin krizi patlak verdi

HANDE ERÇEL, KEREM BÜRSİN'DEN HESAP SORDU

Sevgilisi Kerem Bürsin'in dizideki partnerinin Demet Özdemir olacağını gazetelerden öğrenen Hande Erçel öfke patlaması yaşadı. Erçel, kapısına gelen Bürsin'e 'Benim bundan niye haberim yok?' diye hesap sordu. Erçel daha sonra 'Bunu gazetelerden mi öğrenecektim?' diyerek Kerem Bürsin'i kapıdan geri çevirdi.

KEREM BÜRSİN'İN SAVUNMASI

Kendisini ''Benim de haberim yoktu. Ben de yeni öğrendim'' diye savunarak aşını ikna etmeye çalışan Kerem Bürsin'in Erçel'in gönlünü alıp alamayacağı ise merak konusu oldu.

Hande Erçel ile Demet Özdemir arasında şimdi de Kerem Bürsin krizi patlak verdi - Resim : 2


Daha önce Demet Özdemir'in Hande Erçel'i Instagram hesabından takipten çıkması 'kıskanıyor' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Özdemir'in bu hamlesi iddiaları güçlendirmişti. İkili arasındaki 'kıskançık krizi' son gelişmenin ardından iyice tırmandı. Gözler Hande Erçel ve Demet Özdemir'den gelecek açıklamaya çevrildi.

 

Hande Erçel ile Demet Özdemir arasında şimdi de Kerem Bürsin krizi patlak verdi ile ilgili etiketler Demet Özdemir Hande Erçel Kerem Bürsin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.