Hande Erçel ikinci Murat'ını buldu! Yeni sevgilisi Murat Akdoğan bakın kimin eski sevgilisi çıktı?

Sen Çal Kapımı dizisinin güzel oyuncusu Hande Erçel oyunculuğunun yanında aşklarıyla da gündeme geliyor. Eski sevgilisi Murat Dalkılıç'tan sonra gönlünü başka bir Murat'a kaptırdı.

Aynı zamanda bir başka ünlü ismin eski sevgilisi olan Murat Akdoğan milyoner bir isim. Aslına bakarsanız güzel oyuncunun Sen Çal Kapımı dizisinden rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı söyleniyordu. Beklentide aşklarını ilan etmeleriydi. Ancak Hande Erçel gönlünü başka bir Murat'a kaptırdı.

Sosyal medyada da aktif olan ve milyonlarda takipçisi bulunan Hande Erçel, milyonluk reklam kampanyalarında yer alıyor. Kariyerinin zirvesinde olan güzel oyuncunun Sen Çal Kapımı dizisinden sonra güçlü bir projede yer alması bekleniyor.

Hande Erçel iki proje arasında seçim yaptı... Hande Erçel kimdir?

Sinem Kobal'ın eski sevgilisi olan milyoner isim Murat Akdoğan hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım: Hayatımın kadını! hande erçel  fotoğraflar hande erçel pozlar

HANDE ERÇEL'İN SEVGİLİSİ MURAT AKDOĞAN KİMDİR?

Ethica, Estethica Hastaneleri, Ethica Sigorta ve MYC İnşaat'ın bağlı olduğu MYC Partners'ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Murat Akdoğan kimdir,kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

Hande Erçel Murat Akdoğan aşk mı yaşıyor? Murat Akdoğan kimdir, kaç  yaşında? - Son Dakika Magazin Haberleri

Murat Akdoğan, öğretmen bir babanın oğlu. 5 kardeşi olan Akdoğan, babası yetiştirme yurdunda görevli olduğu için, çocukluğunda 12 yıl yetiştirme yurdunun lojmanlarında yaşadı. Marmara Üniversitesi'nde makina mühendisliği eğitimi aldıktan sonra "İşletme Yönetimi ve Organizasyonu" alanında yüksek lisans ve doktora yaptı. 25 yaşında Baymak'ta genel müdür oldu. Şirket batışa geçince tüm sorumluluğu aldı ve Baymak'ı yeniden ayağa kaldırdı. 25 yıl sonra 2013 yılında Baymak'ı Hollandalılara satarak sanayi alanından çekildi. Her zaman ilgi duyduğu sağlık ve turizm alanlarında yatırımlara başladı. Akdoğan aynı zamanda 20 yıldır Marmara Üniversitesi'nde İşletme lisans ve İşletme yüksek lisans dersleri de veriyor. Ethica, Estethica Hastaneleri, Ethica Sigorta ve MYC İnşaat'ın bağlı olduğu MYC Partners'ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Akdoğan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Hande Erçel ikinci Murat'ını buldu! Yeni sevgilisi Murat Akdoğan bakın kimin eski sevgilisi çıktı? ile ilgili etiketler Hande Erçel murat akdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.