Hande Erçel ikinci kez teyze mi oluyor? Gamze Erçel'in eli karnında pozu dikkat çekti

28 yaşındaki oyuncu Hande Erçel'in kendisinden 2 yaş büyük olan ablası Gamze Erçel'in hamile olduğu iddia edildi. 2019 yılında hayatını Caner Yıldırım ile birleştiren ve Aylin Mavi adında bir kızı olan Gamze Erçel'in paylaştığı tatil karelerinde karnını eliyle kapatması dikkat çekti. Gamze Erçel'e takipçilerinden hamile olduğunu yönünde birçok yorum gelince, Erçel gerçeği açıkladı...

Oyuncu kardeşi Hande Erçel sayesinde şöhreti yakalan ve sosyal medya üzerinden yaptığı reklam anlaşmaları sayesinde büyük bir kazanç sağlayan 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Gamze Erçel, 2019 yılında iç mimar Caner Yıldırım ile nikah masasına oturmuş ve aynı yıl kızını dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Doğumdan kısa süre önce annesi Aylin Erçel'i kaybeden Gamze Erçel, kızına 'Aylin Mavi' ismini vermişti.


KARNINI ELİYLE KAPATMASI DİKKAT ÇEKTİ

Caner Yıldırım ile evliliğinden bir kızı bulunan Gamze Erçel, 5 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni karelerini yayınladı. Şimdilerde eşi ve kızıyla birlikte Yunanistan'da tatil yapan Gamze Erçel'in paylaşımlarında büyüyen karnı ve eliyle karnını kapatması dikkat çekti. Yaptığı reklam anlaşmaları sayesinde büyük bir gelir elde eden ünlü fenomenin paylaştığı kareleri ''Hande Erçel ikinci kez teyze mi oluyor?'' sorusunu akıllara getirdi.

gamze-ercel

Hamile olduğu iddia edilen Gamze Erçel, hayranlarının 'hamile misin?', 'ikinci bebek mi geliyor?', 'göbek mi yoksa bebek mi?' gibi yönelttiği sorular karşısında ise sessizliğini bozdu. Birçok takipçisi tarafından aynı soru sorulunca Gamze Erçel hamile olup olmadığını açıkladı.

gamze-ercel-hamile-mi

İDDİALARI BÖYLE YALANLADI

Paylaştığı karelerinin altına yorum yazan Erçel ikinci kez hamile olduğunu yalanladı. Bir çocuk annesi Gamze Erçel, ''Hamile değilim. Göbeğimi kapatmaya çalışmışım... Daha ne kadar göbeğimi içime çekebilirim diye yokluyorum bence'' ifadelerini kullandı.

İşte Gamze Erçel'in o açıklaması...

gamze erçel

 



Hande Erçel ikinci kez teyze mi oluyor? Gamze Erçel'in eli karnında pozu dikkat çekti ile ilgili etiketler Yunanistan Gamze Erçel Hande Erçel Hamile tatil Caner Yıldırım Aylin Mavi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.