Hande Erçel Gerçeği Açıkladı! Seyirci Buna Çok Üzülecek! İşte O Gerçek

Kerem Bürsin ile dizide olduğu gibi gerçek hayatta da ilişki yaşayan Hande Erçel, kariyerinin parlak dönemlerinden birini yaşıyor.

Kerem Bürsin ile dizide olduğu gibi gerçek hayatta da ilişki yaşayan Hande Erçel, kariyerinin parlak dönemlerinden birini yaşıyor.

Sen Çal Kapımı adlı dizide başrolde yer alan güzel oyuncu şimdiye kadar birçok projede yer aldı. Güzel oyuncu sosyal medyada da hayranları tarafından takip ediliyor. 

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı adlı dizi finale doğru yaklaşıyor. Sosyal medya üzerinden diziyle ilgili veda videoları paylaşıldı. Dizinin hayranları ise bu habere çok üzüldü.

Dizinin çekimleri sona ererken, ünlü çiftin bundan sonra ne yapacağı merak konusu oldu. Tekrar aynı bir projede yer alıp almayacağı merak edilirken Hande Erçel’den açıklama geldi.

Henüz Gelen Bir Teklif Yok

Gazeteciler ile karşılaşan Hande Erçel’e Kerem Bursin ile birlikte yer aldığı bir proje olup olmadığı ile ilgili bir soru soruldu

Böyle bir teklifin henüz kendisine yapılmadığını ancak böyle bir teklif gelirse seve seve kabul edeceğini söyledi.

Bir süre dinlenmek isteyen Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bursin ile birlikte Amerika’ya gideceği öğrenildi.

Hande Erçel Gerçeği Açıkladı! Seyirci Buna Çok Üzülecek! İşte O Gerçek

Bu dinlenme sırasında Amerika’da dil eğitimi alacağı haberleri geldi. Oyuncu koçu Lori Lively’den de ders alacak olan Erçel: ‘’Biraz ortamdan uzaklaşıp kendimi geliştirmek, yeni beceriler eklemek, farklı deneyimler yaşamak istiyorum ‘’ dedi

Hande Erçel Kimdir?

1993 yılında Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Geleneksel Türk Sanatları Bölümünü okuyan güzel oyuncu, 2015 yılında katıldığı güzellik yarışmasında ikinci oldu.

Hande Erçel Gerçeği Açıkladı! Seyirci Buna Çok Üzülecek! İşte O Gerçek - Resim : 2

İlk olarak 2013 yılında Tatar Ramazan adlı dizi ile ekranların karşısına geçen oyuncu, daha sonra yer aldığı Çalıkuşu adlı dizideki performansı ile dikkat çekti. Güneşin Kızları adlı dizi ile kariyerinde önemli çıkış sağladı.

Hande Erçel Gerçeği Açıkladı! Seyirci Buna Çok Üzülecek! İşte O Gerçek ile ilgili etiketler Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.