Hande Erçel: Düğün hazırlıkları başladı!

Ünlü popçu Murat Dalkılıç'la yaşadığı aşkla gündeme sıkça gelen Hande Erçel, yakın zamanda nişanlanan ablası Gamze Erçel'in düğün hazırlıkları için koşuşturuyor.

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan ablasının düğün hazırlıkları için koşuşturan Hande Erçel, mekan çıkışı muhabirlerin objektiflerine yansıdı. “Arkadaşlar ablamı evlendiriyorum” sözleriyle sevinçli bir şekilde konuşan Hande Erçel, “Düğün hazırlıkları başladı. İçeride düğün davetiyelerini hazırlıyorduk” dedi. Sevgilisi Murat Dalkılıç’ı soran muhabirlere gülümseyerek yanıt veren oyuncu “Kendisi biraz yoğun. İşleri olduğu için aramızda değil şuan” dedi.

Hande Erçel: Düğün hazırlıkları başladı!

MİNİK KIZA 50 LİRA VERDİ

Mekandan kendisinin kullandığı araçla ayrılan Hande Erçel, bir sokak çocuğunun kendisinden para istemesine kayıtsız kalmadı. Minik kızı yanına çağıran Hande Erçel, “Ablacım bu senin” diyerek minik kıza 50 Lira verdi.

Hande Erçel: Düğün hazırlıkları başladı! ile ilgili etiketler Hande Erçel Düğün Murat Dalkılıç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.