Hande Erçel annesinin acısına daha fazla dayanamadı!

Annesi Aylin Erçel'in vefat haberine dayanamayan Hande Erçel'in hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz yılın son haftasında kanser tedavisi için hastaneye yatırılan Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Annesinin acısına dayanamayan Erçel'in hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

ACIYA DAYANAMADI

Show TV'de yayınlanan Cumartesi Sürprizi programının haberine göre, annesinin vefat haberiyle yıkılan ünlü oyuncu Hande Erçel'in, yaşadığı acıya dayanamayarak hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Hande Erçel annesinin acısına daha fazla dayanamadı!

"DURUMU İYİYE GİDİYOR" DEMİŞTİ

Hande Erçel, bir dergiye verdiği röportajda annesinin sağlık durumu hakkında, "Güzel gidiyor her şey yolunda. İnşallah bir aksilik olmaz. İyileşme sürecine geçtik." demişti. Hande Erçel, kök hücre naklinde annesine donör olacağını açıklamıştı.

DUYAR DUYMAZ YANINA KOŞTU

İlk andan beri Hande Erçel'in yanında bulunan Murat Dalkılıç, şu an Hande Erçel'in evinde ona destek olmak için bulunuyor.

Hande Erçel annesinin acısına daha fazla dayanamadı! - Resim : 2

Hande Erçel annesinin acısına daha fazla dayanamadı! ile ilgili etiketler Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.