Güzel oyuncu Hande Doğandemir'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Estetik mi yaptırdı?

Son dönemin çok konuşulan isimleri arasında yer alan 36 yaşındaki oyuncu Hande Doğandemir, Instagram hesabından yaptığı yeni paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü oyuncunun paylaştığı karelerde yüzündeki büyük değişim dikkat çekti. Hande Doğandemir'in eski hali ve yeni hali arasındaki fark gündem oldu. Takipçileri Doğandemir'e 'yüzüne ne oldu?' diye sormadan edemedi. İşte ünlü oyuncunun son görüntüsü...

Daha önce rol aldığı Kırmızı Oda, Güneşi Beklerken, Leyla ile Mecnun, Keskin Bıçak, Can Kırıkları, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Hayatımın Aşkı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Hande Doğandemir, aktif olarak kullandığı ve 2.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla gündem oldu. Son olarak Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı Handan karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncunun yüzündeki değişim dikkat çekti.


YENİ FOTORAFLARINDAKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı liseli atletizm sporcusu Zeynep rolüyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ve çeşitli dizi - film projelerinde boy gösteren 36 yaşındaki oyuncu Hande Doğandemir, yeni fotoğraflarını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

ESTETİK YAPTIRDIĞI İDDİA EDİLDİ

Hande Doğandemir'in yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Bazı takipçileri Hande Doğandemir'e övgüler yağdırırken, bazıları ise 'eski halin daha güzeldi' yorumunda bulundu. Doğandemir'in yüzündeki değişimin nedeni merak konusu olurken estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi.

 
İşte Hande Doğandemir'in o kareleri...

Güzel oyuncu Hande Doğandemir'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Estetik mi yaptırdı?

Güzel oyuncu Hande Doğandemir'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Estetik mi yaptırdı? - Resim : 2

Güzel oyuncu Hande Doğandemir'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Estetik mi yaptırdı? - Resim : 3

Güzel oyuncu Hande Doğandemir'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Estetik mi yaptırdı? - Resim : 4

 

Güzel oyuncu Hande Doğandemir'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Estetik mi yaptırdı? ile ilgili etiketler Hande Doğandemir estetik Instagram Sosyal Medya son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.