Hande Demir o iddiayı doğruladı: Eski kocam Erdinç Acar gerekeni yaptı!

İş adamı Erdinç Acar'dan geçtiğimiz aylarda boşanan Hande Demir, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Demir, geçtiğimiz haftalarda yaşanan olay ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İş adamı Erdinç Acar ile ağabeyi Erdal Acar, geçtiğimiz günlerde Ulus'taki bir mekanda iş adamı M.Ö.'yü dövdü. İddialara göre M.Ö., Erdinç Acar'ın eski eşi Hande Demir'i bir süredir rahatsız ediyordu.

Hande Demir o iddiayı doğruladı: Eski kocam Erdinç Acar gerekeni yaptı!

Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre; Sosyetenin ünlü ismi Hande Demir, günler sonra Bebek'te alışveriş yaparken ortaya çıktı.

Hande Demir o iddiayı doğruladı: Eski kocam Erdinç Acar gerekeni yaptı! - Resim : 2

Gazeteciler olayı ona sordu, Demir ise haberleri doğruladı.

"YAPAN İSİM KORKUNÇ"

Hande Demir olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Olay doğru. Eşimle yaşadığım ayrılık sonrası rahatsız edilme durumum vardı. Erdinç'i haberdar ettim, o da tepkisiz kalmadı. Sağolsun, eski eşim ve çocuklarımın babası ne de olsa. Gereken neyse o oldu. Yapan isim korkunç... Neyse adam hatasını anladı, Erdinç'ten ve benden özür diledi."

Hande Demir o iddiayı doğruladı: Eski kocam Erdinç Acar gerekeni yaptı! - Resim : 3

 

Hande Demir o iddiayı doğruladı: Eski kocam Erdinç Acar gerekeni yaptı! ile ilgili etiketler erdinç acar hande demir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.