Hande Ataizi'nin korku dolu gecesi! Sevgilisi ve oğluyla bindiği araba alev alev yandı

Sezon finali yapan Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Cana karakteriyle dikkatleri üzerine çeken 48 yaşındaki oyuncu Hande Ataizi, Benjamin Harvey'den dünyaya gelen oğlu Aslan Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile birlikte büyük bir kaza atlattı. Hande Ataizi, oğlu ve sevgilisinin içinde bulunduğu araç biren alev aldı. Üçlü araçtan indikten kısa bir süre sonra ise araç patladı. İşte detaylar...

Altı yıl evli kaldığı Benjamin Harvey'den boşandıktan sonra kendisinden 20 yaş küçük Dinç Aydoğdu ile aşk yaşamaya başlayan Hande Ataizi geçtiğimiz akşam korku dolu anlar yaşadı. Hande Ataizi, oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile komşusunun aracıyla eve dönerken büyük bir kaza atlattı.

CANLARINI ZOR KURTARDILAR!


Üçlünün içinde bulunduğu araç birden alev aldı. Hande Ataizi, Bodrum Gündoğan yolunda seyreden aracın aniden alev aldığını diğer araçların korna çalarak uyarması sonucu anladı. Son anda araçtan inen Hande Ataizi, sevgilisi, oğlu ve komşusu canlarını zor kurtardılar.


Hande Ataizi'nin korku dolu gecesi! Sevgilisi ve oğluyla bindiği araba alev alev yandı


ALEV ALAN ARAÇ PATLADI  

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Araçtan uzaklaşınca aracın patlayarak alev almasıyla şok olan ve bir süre kendine gelemeyen Hande Ataizi, “Büyük bir kaza atlattık. Çevredeki insanların kornaları, ‘araba yanıyor hemen inin’ bağrışları bizi kurtardı. İnanamıyorum, hâlâ şoktayım. Eğer bir dakika daha geç fark etsek araç kapılarını kilitlermiş ve çıkma ihtimalimiz yokmuş. Son anda uzaklaşarak kurtulduk” dedi.

Hande Ataizi'nin korku dolu gecesi! Sevgilisi ve oğluyla bindiği araba alev alev yandı - Resim : 2

TALİHSİZLİKLER PEŞİNİ BIRAKMIYOR


Sevgilisi Dinç Aydoğan ve oğlu Leon ile Bodrum'a giden Hande Ataizi'nin talihsizlikler peşini bırakmamıştı. Hande Ataizi tatil için havaalanına giderken arabasının lastiği patlamış, sonra da alanda beklerken uçağı kaçırmıştı.

Hande Ataizi'nin korku dolu gecesi! Sevgilisi ve oğluyla bindiği araba alev alev yandı - Resim : 3

Hande Ataizi'nin korku dolu gecesi! Sevgilisi ve oğluyla bindiği araba alev alev yandı ile ilgili etiketler Hande Ataizi kaza patlama Yangın Dinç Aydoğdu Aslan Leon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.