Hande Ataizi'nin 20 bin liralık zaferi!

Evine yaptırdığı dekorasyonun 20 bin liralık ücretini ödemediği gerekçesiyle mahkemeye verilen ve icra davası açılan Hande Ataizi, davayı kazandı

FAİZİYLE ÖDESİN

Hande Ataizi, geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'taki evini dekore etmesi için bir mimarla anlaştı. Ancak iddiaya göre Ataizi, borcunu reddetti ve ödeme yapmadı. Bunun üzerine şirket, Tüketici Mahkemesi'ne başvurup "Ataizi, reddettiği borcunu faiziyle ödesin" dedi.

KANIT YOK
Şirket, ayrıca icra müdürlüğüne başvurarak 20 bin liralık icra takibi başlattı. Ataizi ise borcunun olmadığını söyleyerek icraya itiraz etti. Mahkeme, borç ilişkisi kanıtlanmadığı için Ataizi'ni haklı buldu.

Hande Ataizi'nin avukatı Emrah Pamuk, mimarlık şirketinin açtığı davanın reddedilmesini istedi. İstanbul Tüketici Mahkemesi davayı reddetti. Mimarlık ofisi, karara itiraz ederek Bölge Adliye Mahkemesi'ne başvurdu.

Sabah

Hande Ataizi'nin 20 bin liralık zaferi! ile ilgili etiketler Hande Ataizi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.