Hande Ataizi'den güzel haber!

Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu'dan evlilik teklifi aldığını açıkladı.

Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla, oğlu Leon’u Rumeli Hisarı’ndaki futbol okuluna götürdü. Evlilik teklifi aldığını söyleyen oyuncu, “Dinç, oğlumla markete gitti. Geldiklerinde kapıyı açtım. Dinç’in elinde bir yüzük kutusu, Leon’un elinde çiçek ve o sırada saksafon çalmaya başladı. Ne diyeceğimi bilemediğim sırada oğlum, “Dinç hadi söylesene, ‘aile olacağız’ desene” dedi” açıklamasını yaptı.

Mutlu olduklarını söyleyen Hande Ataizi, “İkisi de birbirini çok seviyor. Oyun üzerine kurulu, tatlı bir ilişkileri var. Üçlü olunca güzel oldu. Evimizde güzel bir enerjimiz var. İnsanın çocuğu olunca daha dikkatli hareket ediyor. Kararlarımda, Leon daha ön planda oluyor. O, bizimle başka mutlu, babasına gittiği zaman ayrı... Böyle ikiye bölünüyor ama mutlu olduğu için sorun kalmıyor” diye konuştu.

Spor salonunda tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Hande Ataizi(46) ile Dinç Aydoğdu(25), eylül ayından bu yana birlikteler.

Hande Ataizi'den güzel haber!

Hande Ataizi'den güzel haber! ile ilgili etiketler Hande Ataizi evlilik Dinç Aydoğdu yüzük
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.