Hande Ataizi'nin Talat Bulut taciz iddiası!

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi setinde yaşandığı iddia edilen taciz olaylarının ardından sonra Hande Ataizi'de açıklamalarda bulundu. Ataizi 'Talat Bulut beni de taciz etti' dedi. Ataizi iddialarını sürdürürken vatandaşlar ise neler olduğunu merak ediyor. Peki Hande Ataizi Talat Bulut taciz iddiası ilgili neler söyledi? İddiaları nelerdir? Detaylar haberimizde...

Hande Ataizi Talat Bulut taciz iddiası ilgili neler söyledi? Yasak Elma dizisinin setinde yaşandığı iddia edilen taciz olayı sonrasında Hande Ataizi'de bir açıklama yaptı. Ataizi'nin açıklaması magazin gündeminde konuşulan konular arasında yer alıyor.Peki Hande Ataizi Talat Bulut taciz iddiası ilgili neler söyledi? İddiaları nelerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Hande Ataizi'nin Talat Bulut taciz iddiası!

Sabah Gazetesi'nden Okan Filizçay'ın haberine göre Ataizi, bayram tatilini İstanbul'da geçirdiğini söyledi. Yakında yeni bir projeye başlayacağını belirten Ataizi, yeni projesi hakkında fazla detay vermedi.

TALAT BULUT SERT ÇIKMIŞTI

Ataizi, 18 yıl önce 'Melekler Evi' filminin setinde Talat Bulut tarafından gece 02.30 sularında odada senaryo çalışmaya ve de Van Gölü'ne girmeye davet edildiğini açıklamıştı. Talat Bulut ise bu iddiaları "Sanatçı kimlikleri olmayanlar savunma mekanizmalarında cinsel kimlikleriyle ön planda olmak isterler" yanıtını vermişti.


"İNSANLAR SUSMASIN, TEPKİSİNİ GÖSTERSİN"

Geçtiğimiz günlerde 'Yasak Elma' dizisinin setinde çalışan Özge Şimşek'in dizinin başrol oyuncusu Talat Bulut tarafından tacize uğradığı iddiası üzerine Ataizi, sosyal medyadan açıklama yapmıştı. Ataizi, bu konunun hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: "Genel olarak söyledim onu. 18 yıl önce arşivde olan bir şeydi. Tüm dünya kadınları arasında bir kampanya başlatıldı. Bunu yapanlar ifşa ediliyor. O şahısla ilgili ikinci kez herhangi bir şey söylemedim."

Yapımcılar ve oyuncuların tacizle ilgili yapmış olduğu ortak açıklamayı doğru bulduğunu ifade eden Ataizi, "Demek var ki bir şey var; herkes buna tepki gösteriyor. İnsanlar susmasın, herkes tepkisini göstersin" diye konuştu.

HANDE ATAİZİ

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenmiş ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla ‘Altın Portakal’ en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Ardı ardına çektiği diziler hit ve uzun soluklu olmuştur.

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer almış sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır. Ataizi, 2002'de Cem Davran'la birlikte sunduğu İki Kere Kiki programında, manken Sevda Demirel'in tokat atmasıyla yine çok uzun süre magazin gündeminde baş sırada yer almıştı.

Özellikle, estetikli burnunu gazetecilere göstermemek için bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçmaya çalışırken görüntülenince magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra pek çok televizyon gösterisinin de sunuculuğunu yapmıştır. Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır.

Bir dönem, TNT'de yayınlanan Dest-i İzdivaç'ı sunmuştur. 2012 yılında Star'da yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada program da jüri üyeliği yapmıştır.

Hande Ataizi'nin Talat Bulut taciz iddiası! - Resim : 2

TALAT BULUT

Eğitimini, Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürürken 2. sınıfta yarıda bırakan Talat Bulut, sanat yaşamına 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunda sahneye çıkarak başladı. Uzun süre AST bünyesinde çalışan sanatçı, Türkân Şoray'ın teşvikiyle kamera karşısına geçerek Hazal filmiyle sinemaya adım attı. Bir dönem Türk sinemasının üretkenliğinin azaldığı süreçte etkinliklerine ara verdi. Kaliteli filmlerde oynamayı tercih eden Bulut; halen sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı'dır.


ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Tak-Tik : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1978
Akıllı Hayvanlar : (Ahmet Tünel) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1977
Sakıncalı Piyade : (Uğur Mumcu) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1977
Komün Günleri : (Bertolt Brecht) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1976
İşçi (oyun) : (Ömer Polat) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1976
Aladaglı Mino : (Ömer Polat) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1975
Nereye Payidar : (Bilgesu Erenus) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1975
Dimitrof : (Hedda Zinner) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1974
Ana : (Maksim Gorki) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1974


SAHİP OLDUĞU ÖDÜLLER

7. Ankara Film Festivali - 1995, En İyi Erkek Oyuncu, Manisa Tarzanı
1. Ankara Film Festivali - 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Herşeye Rağmen
20. Antalya Film Festivali - 1983, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Derman
37. Antalya Film Festivali - 2000, En İyi Erkek Oyuncu, Melekler Evi
22. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2000, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Abuzer Kadayıf

FİLMOGRAFİSİ

Yasak Elma - 2018 (dizi)
Fazilet Hanım ve Kızları - 2017 (dizi)
Göç Zamanı - 2016 (dizi)
Mucize - 2014
Kasaba - 2009 (dizi)
Mutluluk- 2007
Annem - 2007 (dizi)
Saklambaç - 2005 (dizi)
Aşk Olsun - 2003 (dizi)
Melekler Evi - 2000
Abuzer Kadayıf - 2000
Köçek - 2000 (tv filmi)
Cemile - 1996
Cemile ve Umudun Masalı - 1995
Manisa Tarzanı - 1994
Herşeye Rağmen - 1988
Kurtar Beni - 1987
Prenses - 1986
Son Urfalı - 1986
Su - 1986
Yapayalnız - 1986
Yunus Emre - 1986
Kurbağalar - 1985
Kuyucaklı Yusuf - 1985
Fidan - 1984
Karanfilli Naciye - 1984
Firar - 1984
Derman - 1983
Göl - 1982
Çayda Çıra - 1982
Yaşamak Seninle Güzel - 1982
Yılanı Öldürseler - 1981
Beni Böyle Sev - 1980
Hazal - 1979

Hande Ataizi'nin Talat Bulut taciz iddiası! ile ilgili etiketler Hande Ataizi Talat Bulut Taciz iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.