Hande Ataizi gelin adayının fişini çekti!

Hande Ataizi'nin sunduğu izdivaç programında izleyicileri kastederek "Sizleri kandırıyoruz" diyen gelin adayı, yaptığı hatanın bedelini ağır ödedi.

RTÜK tarafından evlilik programlarına getirilen yasağı delen Hande Ataizi'nin programında gelin adaylarından Sevgi'nin "Bu programlara çıkanlar ekran başındakileri kandırıyor" şeklindeki sözleri büyük yankı uyandırmıştı.

Zuhal Topal'ın programındayken damat adaylarından Birkan ile yatak görüntüleri ortaya çıkan Sevgi, şimdilerde Sony Channel Türkiye kanalında yayınlanan programda ilginç bir itirafta bulunmuştu. Kenan Doğulu'ya benzerliğiyle dikkat çeken talibini geri gönderen gelin adayı, gerekçesini açıklarken "Anlaşarak geldik biz buraya. Kandırıyoruz aslında sizi. Anlaştık da geldik" ifadelerini kullanmıştı.

1701966_faf4d4114a6329cae4b045f53759ee2e

PROGRAMDAN GÖNDERİLDİ

Ardından "Desem de inanmayın" diyerek durumu kurtarmaya çalışan Sevgi, yaptığı hatanın bedelini programdan gönderilerek ödedi. Son yayınlanan iki bölümünde ekrana çıkartılmayan gelin adayının ne açıklama yapacağı merak ediliyor.

Hande Ataizi gelin adayının fişini çekti! ile ilgili etiketler Hande Ataizi Zuhal Topal Kenan Doğulu sevgi gelin adayı birkan İzdivaç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.