Hande Ataizi, Cem Davran'ın 'tuvalet camı' göndermesine ateş püskürdü!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni'ne sunucu Cem Davran'ın eski rol arkadaşı Hande Ataizi için yaptığı 'tuvalet camı' göndermesi damgasını vurmuştu. Ataizi, bu göndermeye sessiz kalmadı.

Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damgasını vuran sunucu Cem Davran'ın eski rol arkadaşı Hande Ataizi'nin geçmişte tuvalet camına sıkışmasını ima eden gönderme geçtiğimi hafta çok konuşulmuştu. Ataizi, bu göndermeye ateş püskürdü.

Geçtiğimiz gün alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü oyuncu ve sunucu, ayaküstü gazetecilerle konuştu. Ataizi'ne, geçtiğimiz hafta bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen arkadaşı Cem Davran'ın birlikte yer aldıkları Ruhsar adlı diziyle dalga geçerek yaptığı 'tuvalet camı' göndermesi sorulunca oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü. Kendisinin duygularının ortada olduğunu ve samimi bir insan olduğunu belirten oyuncu;

HER ŞEYİN BİR ÖLÇÜSÜ OLMALI

“Cem ile çok uzun zaman çalıştık. Yaptığının gereksiz yere yapılmış bir espri olduğunu düşünüyorum. Kimi insanlar sizin için önemli değildir ve polemiğe bile girmezsin ama emek verdiğin bir arkadaşın olursa o kişi sonuç insanı kırar. Sonrasında da hiç özür de dilemedi, konuşmadık. Takipten çıkarmak falan çocukça geldi. Sonra dedim ki ben de çıkartayım o zaman.

Ruhsar'ın ruhuna da ters bana da. Yazık kaç yaşına gelmiş insanlarız. Hepimiz birbirimizi desteklemeliyiz. Birbirimize bu şekilde köstek olmamamız lazım. Espriyi anlarım ama her şeyin bir ölçüsü olmalı. Sen oyuncu olarak çıkmışsın oraya başarılı dizilere oyunculara ödül veriyorsun. Bu durum zaten bir burukluktur… Dizinin arkasında durmak yerine böyle iki gereksiz şeyle kendini de orada bitirdin” ifadelerini kullandı.

Hande Ataizi, Cem Davran'ın 'tuvalet camı' göndermesine ateş püskürdü! ile ilgili etiketler Hande Ataizi Cem Davran tuvalet camı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.