Hamza Yerlikaya'dan Engin Koç'a: 'İspat edemezsen adisin alçaksın müfterisin'

Cumhuriyet Gazetesi geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı itham ederek lise diplomasının sahte olduğunu ileri sürmüştü. Ancak daha sonra Yerlikaya’nın lise, üniversite ve yüksek lisans diplomalarının sahte olmadığını ortaya çıkarmıştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP’li Engin Koç’da bu haber sonrası, Yerlikaya’yı ağır şekilde şuçlamıştı. AK Parti Milletvikili Hamza Yerlikaya, bu akşam yaptığı paylaşımla “CHP’deki taciz ve tecavüz olaylarının üzerini kapatmak için her gün farklı bir yalana sarılarak iftira ve yalan kampanyası düzenliyorsunuz. Kaset kumpası mimarları!! bu yazdıklarını ispat et edemezsen adisin, alcaksın, müfterisin, bilesin.. hodri meydan @enginozkoc2” yazdı.

Türkiye, özellikle iki haftadan beri Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli yerel yönetimlerinde meydana gelen cinsel taciz davaları ve yolsuzluklarla çalkalanıyor. Mahkemele taşınan CHP skandalları, arka arka ortaya çıkarken CHP’li milletvekillerinin de adeta bu skandallara karşı gündemi değiştirme gayreti içinde yaptığı açıklamalar dikkati çekiyor.

CHP’Lİ ENGİN KOÇ HAMZA YERLİKAYA’YI SUÇLAMIŞTI

Cumhuriyet Gazetesi geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı itham ederek lise diplomasının sahte olduğunu ileri sürmüştü. Ancak daha sonra Yerlikaya’nın lise, üniversite ve yüksek lisans diplomalarının sahte olmadığını ortaya çıkarmıştı. Tüm buna rağmen, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın dört maaş aldığını ve lise diplomasının sahte olduğu iftirası sosyal medyadan “Doktoralı gençlerimiz bile işsizlikten evde otururken, lise diplomasının sahte olduğu mahkeme kararıyla tespit edilen Sarayzade Hamza Yerlikaya devletten 4 maaş almaya devam ediyor... #YiyinEfendilerYiyin” yazarak yinelemişti.

HAMZA YERLİKAYA'DAN CHP’Lİ ENGİN KOÇ’A HODRİ MEYDAN!

AK Parti Milletvekili Hamza Yerlikaya, bu akşam yaptığı paylaşımda, CHP’li Engin koç’un, FETÖ’nün firari imamlarından Emre Çelik ve Mahmut Yeter ile olan fotoğrflarını paylaştı ve “CHP’deki taciz ve tecavüz olaylarının üzerini kapatmak için her gün farklı bir yalana sarılarak iftira ve yalan kampanyası düzenliyorsunuz. Kaset kumpası mimarları!! bu yazdıklarını ispat et edemezsen adisin, alcaksın, müfterisin, bilesin.. hodri meydan @enginozkoc” yazdı.

Hamza Yerlikaya'dan Engin Koç'a: 'İspat edemezsen adisin alçaksın müfterisin'

“İSPAT EDEMEZSEN ADİSİN ALÇAKSIN MÜAFTERİSİN!”

Hamza Yerlikaya,sosyal medya hesabından yaptığı diğer paylaşımda da,yine FETÖ’nün firari imamlarının Engin Koç ile olan fotoğraflarını kullanarak, ”Tasması kimin elinde olduğu belli olmayan @enginozkoc !Şimdi iyi dinle;eğer benim diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum.Aksi durumda sen ne yapacaksın? İspat edemzsn milletvekilliğinden istifa edecekmisin.Hodri meydan” dedi.

Hamza Yerlikaya'dan Engin Koç'a: 'İspat edemezsen adisin alçaksın müfterisin' - Resim : 2

YERLİKAYA SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK DESTEK MESAJLARI GELDİ

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın paylaşımları sonrası, sosyal medya hesabından çok sayıda kişinin mesajlar yolladığı dikkati çekti. İşte o destek mesajlarından bazıları:

- Hamza Yerlikaya hodri meydan dedi... Sizce Engin Koç’ta o yürek var mıdır?

- Hamza Yerlikaya adamdır! Sahipsiz değildir...

- Ülkemizi Defalarca Gururla Temsil Eden.Sivas Mv. Dön. Yıldızeli Dev.Has.Kazandırılması Gibi İlçemize Hizmetleri Olan,Asrın Güreşçisi,@gencliksporbak Yard @hamzayerlikaya Yapılan Mesnetsiz İfadeleri Yıldızeli'li Hemşehrilerimiz Adına Kınıyor,Yiğido Bakanımızın Arkasındayız Diyorum

-lkemizi Defalarca Gururla Temsil Eden.Sivas Mv. Dön. Yıldızeli Dev.Has.Kazandırılması Gibi İlçemize Hizmetleri Olan,Asrın Güreşçisi,@gencliksporbak Yard @hamzayerlikaya Yapılan Mesnetsiz İfadeleri Yıldızeli'li Hemşehrilerimiz Adına Kınıyor,Yiğido Bakanımızın Arkasındayız Diyorum

Hamza Yerlikaya'dan Engin Koç'a: 'İspat edemezsen adisin alçaksın müfterisin' ile ilgili etiketler Türkiye Hamza Yerlikaya mahkeme diploma tartışma karar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.