Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes'in bikinisine olay yorum yaptı! Camdaki Kız'ın Tako'su çıldırdı!

Camdaki Kız dizisinde Tako karakterini oynayan oyuncu Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes ile tatiline devam ediyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile meşhur olan Yazıcı'nın, sevgilisinin bikinili pozuna yaptığı yorum olay oldu.

Hamza Yazıcı ile sevgilisi Şenay Forbes tatillerine devam ediyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile ünlenen ve sonrası sezonun en çok konuşulan dizisi Camdaki Kız'da Tako karakteri ile muhteşem bir performans gösteren oyuncu Hamza Yazıcı son dönemde magazin gündeminden düşmüyor. Sevgilisi Şenay Forbes'in bikinili pozlarına yaptığı yorumla gündeme gelen oyuncu herkesi şaşırttı.


Hamza Yazıcı Sevgilisi Şenay Forbes'in Bikinisine Ne Dedi?

Sevgilisi Şenay Forbes ile şu sıralar tatilde olan oyuncu, günün en çok konuşulan ismi oldu. Hamza Yazıcı, Şenay Forbes'in giydiği bikiniye olay bir yorum yaptı.

Bikinili pozlara ateş ve kalp emojisi koyan Hamza Yazıcı gündeme bomba gibi düştü. Türk bir anne ve Amerikalı bir babadan dünyaya gelen sevgilisi Şenay Forbes ile mutlu bir birliktelikleri olan oyuncu zaman zaman yaptığı çıkışlar ile gündeme geliyor.

Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı'da görüntülendi - Magazin  Haberleri

 

 

Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes'in bikinisine olay yorum yaptı! Camdaki Kız'ın Tako'su çıldırdı! ile ilgili etiketler Kanal D Bikini Hamza Yazıcı Şenay Forbes
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.