Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımı Eyüpspor... Rize'yi neden bıraktığı anlaşıldı!

Çaykur Rizespor'daki son 9 maçında 1 galibiyet alabilen ve yönetime istifasını sunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, görevden ayrılmasının üzerinden bir hafta geçmeden Eyüpspor'a imza attı. Karadeniz ekibi Bülent Korkmaz'la kümede kalma savaşı verirken 53 yaşındaki Hamzaoğlu'nun CV'sinde "küme düşüren teknik direktör" yazmamış olacak!

Çaykur Rizespor'dan kısa süre önce istifa eden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun neden istifa ettiği ortaya çıktı. Deneyimli çalıştırıcı, Eyüpspor'un başına geçti...

Eflatun-Sarılı İstanbul ekibinin Kemerburgaz'daki tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Hamza Hamzaoğlu’nun yanı sıra Eyüpspor Başkan Vekili Fatih Kulaksız katıldı.

Eyüpspor'un teknik direktörlük kariyerinde çalıştığı ilk kulüp olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, "O zaman güzel bir başarı yakalamıştık ama taçlandıramadık, yarım kalmıştı. Bu kulübü o zamandan sonra hep takip ettik, bizde farklı bir yeri var. Murat başkanla vizyoner bir yapıya kavuştu. Hedeflerini yüksek tuttu. Sezon sonuna kadar anlaştık. Son zamanlarda çok kulüp değiştik ama bu biraz da bizden kaynaklanmadı. Güzel bir kulüp. Hedef Süper Lig'e çıkarabilmek. Eyüpspor'un güçlü bir kadrosu var. Zafer hocaya da buradan teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Fatih Kulaksız ise eski teknik direktörleri Zafer Turan'ın 4. defa görevi bırakmak istemesi üzerine yollarını ayırdıklarını dile getirdi.

Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımı Eyüpspor... Rize'yi neden bıraktığı anlaşıldı!

EYÜPSPOR'DA HEDEF SÜPER LİG

Zafer Turan'a teşekkür eden Kulaksız, şunları aktardı:

"Hamza hocamız bizim için çok özel yeri olan bir isim. Teknik direktörlüğe ilk burada başladı. Hamza hocamızı sonrasında gururla takip ettik. Başarılarıyla hep gurur duyduk. Dün hocamızın bırakması söz konusu olunca aklımıza ilk gelen isim hocamız oldu ama ikna edebilir miyiz diye endişeliydik. Sonra 6-7 saat süren uzun bir görüşme sonucunda ikna etmeyi başardık." diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımı Eyüpspor... Rize'yi neden bıraktığı anlaşıldı! ile ilgili etiketler eyüpspor Hamza Hamzaoğlu Çaykur Rizespor Zafer Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.