Hamza Hamzaoğlu Remy'den umudunu kesti... "Faydalanmaya çalışıyorum ama..."

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Artık her hafta işimiz kolay olmayacak, sezon sonuna kadar bıçak sırtında gideceğiz. Keşke her hafta kazanan takımın hocası olarak çıksam karşınıza ama o günler yakındır diye düşünüyorum” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı Loic Remy'ye sahip çıkmaya da devam etse de umudunu kestiği satır aralarına yansıdı.

Süper Lig'in ilk 11 haftasını yalnızca bir galibiyet ve 4 puanla geçen son sıradaki Çaykur Rizespor, 12. haftada evinde oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçına hazırlanıyor. Karadeniz ekibinin başına 7. haftada geçen ve 5 maçta 3 puan toplayabilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ilerisi için umutlu konuştu.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesi konuşan Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Alanyaspor ve Bülent (Korkmaz) Hoca'yı tebrik ediyorum. Bülent Hoca geldikten sonra iyi bir çıkış yakaladılar. Artık her hafta işimiz kolay olmayacak, sezon sonuna kadar bıçak sırtında gideceğiz. Keşke her hafta kazanan takımın hocası olarak çıksam karşınıza ama o günler yakındır diye düşünüyorum."

"Başakşehir maçında görüntümüz hiç iyi değildi, yani bugüne kadar istediklerimizi sahada uyguladık, pozisyon bulduk ama genele baktığımızda iyi bir görüntümüz yoktu. Sonra G.Saray maçı, çok iyi bir oyun, penaltı kaçtı, pozisyonlar kaçtı ve son dakikada yediğimiz bir golle mağlup olduk."

"Bu maçların içinde bir Giresun maçı var bana göre oynadığımız, orada da 10 kişi kaldık. Kalmasak farklı olabilirdi diye düşünüyorum. Sonra döndük ve Kasımpaşa maçı zor da olsa kazanmasını bildik. Yine Trabzonspor maçı, yine iyi bir oyun ama sonuç alamadık. Aldığımız bu sonuçlar iyi değil fakat oyuna baktığımızda,  oyuncularımızın, istek ve arzularına baktığımızda doğru yolda olduğumuzu görüyoruz. İnşallah bunları sonuca yansıtacağımız günler gelecek."

HALA REMY'NİN ARKASINDA...

3 maçı arka arkaya kazanan takımın 9 puanla çok farklı bir noktaya gelebileceğini ifade eden Hamzaoğlu, sorunlu santrfor Loic Remy'yi savunmaya devam ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizi ümitlendiren şey takımımızın ortaya koyduğu mücadele, oyun ve her gün daha da iyiye gitmesidir. Sonunda da başaracağız, buna olan inancımız azalmadı. Bu maç da her şeyin olabileceği bir maç, rakibimizde eksiklikler var ama bu eksiklikleri düşünerek kadrolar oluşturuluyor. O eksikliklerin yerini birileri dolduracak, Alanyaspor 7 kişiyle karşımıza çıkmayacak."

"O eksiklikler bizi asla rehavete götürmemelidir. Bizde de ufak tefek sıkıntılar var, Mendes’in sakatlığı var, Remy’i bugün de dinlendireceğiz, yarın durumuna bakacağız. Alper’in yine bir sıkıntısı var, onu da yarın değerlendireceğiz. Onun dışında hazırlıklarımız sürüyor, inşallah bu hafta iyi bir başlangıç olur. Remy’nin yetenekleri tartışılmaz ama oyuncu sağlıklı olduğunda bize faydalı olabilir. Remy’nin bu sağlık problemlerini aşmaya çalışıyoruz. Sağlık ekibimiz de çok ciddi bir mesai harcıyor. Kendisi de çok istekli ama bu işleri çok kolay aşacağımızı düşünmüyorum, çünkü kronik rahatsızlıklar var. Faydalandığımız kadar faydalanmaya çalışıyorum ama çok verim aldığımız söylenemez. Bütün oyuncularımız performanslarını artıracaklar çünkü iyi çalışıyorlar. Şimdilik memnunuz, bir şikayetimiz yok."

Hamza Hamzaoğlu Remy'den umudunu kesti... "Faydalanmaya çalışıyorum ama..." ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Hamza Hamzaoğlu Loic Remy
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.