Malatyaspor'da Chrisitan Cueva'yla yollar ayrıldı

Yeni Malatyaspor'un Perulu yıldızı Christian, alacaklarından vazgeçti ve Sarı-Siyahlılar'la bağlarını kopardı. Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı bırakılan Cueva, ülkesine döndü.

Süper Lig'in 19. haftasında Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretini dindiren Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maçın basın toplantısında konuştu. Geriye düştükleri maçı çevirmiş olmalarının çok önemli olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Haftalardır süren bir kötü gidişatımız vardı. Çok kötü olmasa da beklentimiz altında kalan bir gidişatımız vardı. Bugünkü maçı mutlaka kazanmak istiyorduk fakat ilk yarıda 1-0 geri düştük. Galatasaray maçında başlayan kadro ile başladık. Yorgunluk olabileceği aklımızdaydı. İkinci yarıya çıkarken gerekli değişiklikleri yaptık. İkinci yarıya daha zinde arkadaşlarımızla başladık ve biraz daha farklı oyun formatında başladık ve bunda sonucu aldık. Maçı iyi bir skorla kazanmayı başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Rizespor'a başarılar diliyorum bundan sonraki maçlarında"  

CHRİSTAİN CUEVA TAZMİNATSIZ AYRILDI

Öte yandan, Sarı-Siyahlı kulüp sezon başında büyük umutlarla takıma katılan Perulu yıldız Christian Cueva'nın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz ve Christian Cueva arasında yapılan müzakereler sonucunda, sözleşmesinin feshine yönelik anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma doğrultusunda, fesih tazminatı ödenmeyecek olup, Christian Cueva geçmişe yönelik tüm alacaklarından feragat etmiştir" denildi.

Malatyaspor'da Chrisitan Cueva'yla yollar ayrıldı

Malatyaspor'da Chrisitan Cueva'yla yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu christian cueva
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.